Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Ilyen a Samsung legújabb vezetéknélküli fülhallgatója, a Galaxy Buds Live

A Samsung Galaxy Buds Live a Watch 3 okosórával együtt augusztus 6-án jött ki. Egyes jelentések szerint a 300 ezres eladással jóval többen választották ezt a terméket, mint a Galaxy Buds fülesek korábbi modelljeit.

Ezért jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a legújabb füles minek köszönheti a hypeot? Tényleg érdemes lehet közel 50 ezer forintot kiadni a fülhallgatóért, vagy csak felesleges pénzkidobás lenne a vétel?

 

Samsungra jellemző, megkapó dizájn

A vezetéknélküli fülhallgatót három színben dobták piacra: elérhetjük a misztikus fehér, misztikus fekete és a misztikus bronz árnyalatban.

A Samsung teljesen átformálta az új füles dizájnját: a többi fülhallgató kinézetével ellentétben a piacon a Galaxy Buds Live teljesen a fülbe illeszkedik. Ergo nincsenek fülből kilógó részek, mint mondjuk az Airpods-oknál.

 

A vártnál nagyobb a hangkeltő

Ha megnézzük a készüléket, a belsején találjuk a 12 mm-es hangkeltőt, ami viszonylag nagynak számít a piacon. Így a hangzás meglehetősen mély és a basszus olyan erős, ahogy azt a honlapon is írják.

A Samsung Galaxy Buds Live kialakítása nyitott, akárcsak a modell versenytársának, az Apple által forgalmazott Airpods-nak is. Viszont kialakításban a Samsung készüléke alul maradhat a versenyben. Ugyanis van, akinek teljesen illeszkedik a füléhez a füles, ugyanakkor van, akinek lötyög a fülében.

A vezetéknélküli füles mindkét operációs rendszer bluetoothjához tud kapcsolódni, sőt. A számítógépekkel is gond nélkül együtt tud működni.

A füllhalgató vezérlése érintés és app útján történik, amit a Samsung fejlesztett ki. Az applikációs IOS-en és Androidon is elérhető.

 

Pár plusz feature a Galaxy telefon tulajdonosoknak

Egy plusz csavar a dologban, hogy a Galaxy telefonokhoz közvetlenül kötődik a Galaxy Buds Live. Így, ha Galaxy telefonhoz van csatlakoztatva a fülhallgató és kivesszük a fülünkből, egyből kikapcsolódik a zene.

Az appot magát érdemes letölteni, hiszen plusz opciókkal ruházza fel a fülest. Például az appon keresztül beállíthatsz 6 féle hangzásvilágot a zenének. 

Ráadásul az appon keresztül irányíthatod, hogy az fülesen végzett érintések milyen parancsot vigyenek végbe. Hiszen alapból az egyszeri érintés megállítja a zenét/folytatja a lejátszást, a kétszeri érintés a következő dalt indítja el, míg három érintéssel az előző dalt tudjuk lejátszani.

Ám ha más funkciókat párosítanál az érintésekhez, ezt könnyedén megteheted az app segítségével.

 

Erőteljesebb a hangzásvilág, mint amire számítottunk

A Galaxy Buds Live hangzásvilága meglepően erőteljes ahhoz képest, hogy nyitott kialakításról beszélünk. Ha kontextusba kéne helyeznünk a fülest, akkor van olyan hangos, mint az AirPods Pro, de nem olyan hangos, mint a Galaxy Buds+ vagy az AirPods 2.

Mondjuk erre számíthattunk, hiszen a Galaxy Buds+ és az AirPods 2 is in ear kialakítással rendelkezik, így magától értetődően nagyobb volumenen tudnak működni.

Viszont jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mi a helyzet a beharangozott új funkcióval, az “aktív zajszűréssel”? Ez már kevésbé nyerte el az emberek szívét. Ugyanis bekapcsolása egyáltalán nem szül lényeges különbséget, hiszen a nyitott kialakításnál fogva a funkció kevésbé tudja kiszűrni az aktív zajokat. 

 

A Samsung megtartotta a szavát a 5.5 órás működési idővel kapcsolatban

Hiszen egyes tesztelések szerint több, mint 5 óráig tudták terhelni a fülest, maxon hallgatott hangerővel. Ezt az időt akár még tovább tudod fokozni fél órával, ha kikapcsolod a Bixby Voice Wake-up funkciót és további 2 órával, ha kikapcsolod az aktív zajszűrést.

 

Ennyiért lehet a tiéd

A vezetéknélküli fülhallgatót 70 ezer forintért tudod megvásárolni a Samsung márkaboltokban, az Alza.hu-n és az Emagon. Ám ha mégis egy hagyományos, vezetékes fülhallgató mellett döntenél, nálunk is körülnézhetsz.

További cikkek
A Samsung Galaxy Note szerelmeseinek

A Samsung Galaxy Note szerelmeseinek

A Samsung Galaxy Note formatervezésének szerelmesei idén is újat kapnak. A Samsung Galaxy Note 20 körül felröppent találgatások és pletykák végeláthatatlanok, és éppen a készülék jellegzetes formatervezéséhez kapcsolódik a legnagyobb bizonytalanság.
Elolvasom
Ezt tudja a Honor 20e

Ezt tudja a Honor 20e

Pár éve attól volt hangos a sajtó, hogy többé nem lesz Google a Huawei telefonokon. A helyzet a cég leányvállalatánál, a Honornál is hasonló. Ám ameddig kitartott a cég Google licensze, gyorsan összehoztak egy mobil szoftvert, hogy kiadhassanak még egy utolsó modellt, amin megtalálható a Google.
Elolvasom
Ilyen az LG Velvet

Ilyen az LG Velvet

Az LG legújabb telefonjáról folyamatosan szivárogtattak ki információkat, így a megjelenés előtt is sokat tudtunk a készülékről. Például azt is, hogy már nem a G széria része lesz a mobil, hanem új vonalat dob piacra az LG.
Elolvasom