A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

iPhone 13 Guess tok

Miért fontos a megfelelő iPhone 13 tok kiválasztása?

Az Apple kiváló munkát végzett az iPhone 13 telefonok megtervezésekor, a felhasznált anyagok pedig szintén a készülék minőségét jelzik. Hiába azonban a Gorilla Glass és az alumínium keret, a telefon továbbra is egy nagyon sérülékeny eszköznek számít. Emiatt elengedhetetlen a vásárlást követő rövid időn belül a megfelelő iPhone 13 tok beszerzése, mely a lehető legtöbbet teheti a telefon esetleges sérülései ellen.

A SmartDiszkont kínálatában található iPhone 13 tokok raktáron vannak, ezért már 1-2 napon belül eljuthatnak hozzánk. A használatukkal mindent megtehetünk azért, hogy az iPhone leejtésekor, folyadék ráborulásakor vagy a mindennapi használat során elkerüljük a komoly károk kialakulását.

Hogyan lehet kiválasztani a legjobb iPhone 13 tok terméket?

Az iPhone 13 telefontok kiválasztásánál fontos szabály, hogy nézzük meg pontosan, milyen termékekre illeszkedik a kinézett tok. Sok webáruház ugyanis együtt árusítja az iPhone 13, illetve az 13 Pro tok termékeket, pedig ezek egymással nem felcserélhetők. Az igaz, hogy az iPhone 13, illetve a 13 Pro méretei megegyeznek, de a hátoldalukon található kamerasziget már eltérő. Emiatt az első lépés mindig az, hogy megnézzük, az iPhone 13 tokok között keresgélünk-e. A SmartDiszkont kínálatában a kétféle tok külön van választva, így elkerülhető a keveredés.

Hogy melyik a legjobb iPhone 13 tok, az teljesen egyéni ízlés kérdése. Már a kialakítások között is jelentős eltérések találhatók, hiszen léteznek iPhone 13 szilikon tokok, ütésálló tokok, flip tokok és számos más modell.

A szilikon iPhone tokok a legegyszerűbb termékek közé tartoznak, de már így is adnak egy extra védelmet az okostelefonnak. Az iPhone 13 ütésálló tokok speciális kialakítással készülnek, így, ha például leesik a telefon, akkor mindent megtesznek azért, hogy a telefont érő hatalmas erőhatást elvezessék, és a készülék a lehető legkisebb sérüléssel megússza. A flip tokok pedig behajtott állapotban a kijelzőt is védik, így az kevésbé karcolódik vagy nem éri egy véletlenül rálöttyintett folyadék.

A kialakítás mellett már csak rajtunk múlik, hogy melyik színt, mintázatot vagy dizájnt választjuk, hiszen így tökéletesen párosíthatjuk a vadiúj iPhone 13 tokot a saját stílusunkkal.


Szűrés

Kategória

iPhone 13 Guess tok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 3 termék mutatása 3 db-ból
1 - 3 termék mutatása 3 db-ból

Kiemelt ajánlataink