A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

iPhone 13 Spigen tokok

Szűrés

Kategória

iPhone 13 Spigen tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 2 termék mutatása 2 db-ból
1 - 2 termék mutatása 2 db-ból

Miért fontos a megfelelő iPhone 13 tok kiválasztása?

Az Apple kiváló munkát végzett az iPhone 13 telefonok megtervezésekor, a felhasznált anyagok pedig szintén a készülék minőségét jelzik. Hiába azonban a Gorilla Glass és az alumínium keret, a telefon továbbra is egy nagyon sérülékeny eszköznek számít. Emiatt elengedhetetlen a vásárlást követő rövid időn belül a megfelelő iPhone 13 tok beszerzése, mely a lehető legtöbbet teheti a telefon esetleges sérülései ellen.

A SmartDiszkont kínálatában található iPhone 13 tokok raktáron vannak, ezért már 1-2 napon belül eljuthatnak hozzánk. A használatukkal mindent megtehetünk azért, hogy az iPhone leejtésekor, folyadék ráborulásakor vagy a mindennapi használat során elkerüljük a komoly károk kialakulását.

Hogyan lehet kiválasztani a legjobb iPhone 13 tok terméket?

Az iPhone 13 telefontok kiválasztásánál fontos szabály, hogy nézzük meg pontosan, milyen termékekre illeszkedik a kinézett tok. Sok webáruház ugyanis együtt árusítja az iPhone 13, illetve az 13 Pro tok termékeket, pedig ezek egymással nem felcserélhetők. Az igaz, hogy az iPhone 13, illetve a 13 Pro méretei megegyeznek, de a hátoldalukon található kamerasziget már eltérő. Emiatt az első lépés mindig az, hogy megnézzük, az iPhone 13 tokok között keresgélünk-e. A SmartDiszkont kínálatában a kétféle tok külön van választva, így elkerülhető a keveredés.

Hogy melyik a legjobb iPhone 13 tok, az teljesen egyéni ízlés kérdése. Már a kialakítások között is jelentős eltérések találhatók, hiszen léteznek iPhone 13 szilikon tokok, ütésálló tokok, flip tokok és számos más modell.

A szilikon iPhone tokok a legegyszerűbb termékek közé tartoznak, de már így is adnak egy extra védelmet az okostelefonnak. Az iPhone 13 ütésálló tokok speciális kialakítással készülnek, így, ha például leesik a telefon, akkor mindent megtesznek azért, hogy a telefont érő hatalmas erőhatást elvezessék, és a készülék a lehető legkisebb sérüléssel megússza. A flip tokok pedig behajtott állapotban a kijelzőt is védik, így az kevésbé karcolódik vagy nem éri egy véletlenül rálöttyintett folyadék.

A kialakítás mellett már csak rajtunk múlik, hogy melyik színt, mintázatot vagy dizájnt választjuk, hiszen így tökéletesen párosíthatjuk a vadiúj iPhone 13 tokot a saját stílusunkkal.