A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

Samsung S22 Guess tok

Szűrés

Kategória

Samsung S22 Guess tok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 0 termék mutatása 0 db-ból
1 - 0 termék mutatása 0 db-ból

Miért fontos a megfelelő Samsung Galaxy S22 tok beszerzése?

A Samsung Galaxy S22 a koreai cég egyik csúcsmodellje, önmagában egyesítve több évtized mérnöki teljesítményét és a dizájnerek munkáját. A Gorilla Glass Victus+ és az alumínium keret minden korábbinál jobban védi az okostelefont, de nem kérdés, hogy ettől függetlenül szükség van egy megbízható Samsung Galaxy S22 tok beszerzésére is. Hiába fejlődik ugyanis a modern telefonok leejtés elleni védelme, a készülékek magas értéke miatt még a legkisebb sérülés is komoly anyagi terhet róhat a javíttatásuk során.

A SmartDiszont kínálatában lévő Samsung S22 tokok raktáron vannak, így már 1-2 napon belül meg is érkezhetnek hozzánk. A segítségével mindent megtehetünk a drága okostelefonunk védelmében, és nyugodtabban vehetjük a mindennapok feladatait is.

Milyen a jó Samsung S22 tok?

Ahogy az már az okostelefonok esetében megszokott, a Samsung S22 tokok is sokféle kivitelben állnak rendelkezésre. A legegyszerűbbek közé tartoznak a szilikon tokok, melyek jól néznek ki, kellemes a tapintásuk és máris adnak egy extra védelmet a készüléknek.

Az ütésálló Samsung S22 tokok még ennél is többet tudnak, hiszen pont a nagy erőhatások elvezetésére fejlesztették ki őket. Az olyan esetekben, mint amikor például élére ejtjük a telefont, egy kis területen nagyon nagy erő koncentrálódik. Ennek eredménye a telefon tönkre menetele, a kijelző vagy a ház elrepedése, illetve a belső alkatrészek sérülése lehet. Az ütésálló Samsung tokok mindent megtesznek azért, hogy a nagy erőhatások jelentős részét felvegyék, és minimalizálják a telefon sérülésének esélyét.

A flip tokok is divatosak, behajtva pedig védik a kijelzőt a portól, szennyeződésektől, karcolásoktól és az esetlegesen rálöttyenő folyadékoktól.

A fentieken kívül csupán rajtunk múlik, hogy nekünk mi számít a legjobb Samsung Galaxy S22 tok terméknek. A SmartDiszkont kínálatában is nagyon sokféle szín, mintázat és megjelenés érhető el, így semmi akadálya annak, hogy a hozzánk legközelebb álló tokok szerezzük be. Ezután pedig nem csak a telefonunkat fogjuk jobban védeni, de a menő tok segítségével még az egyéniségünket is megmutatjuk a környezetünknek.