Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Pár dolgot már tudni lehet a Samsung Galaxy S24 FE telefonról

Pár dolgot már tudni lehet a Samsung Galaxy S24 FE telefonról

Minél több apró információ jelenik meg egy hamarosan megjelenő telefonról, annál izgalmasabb a dolog. Így van ez a dél-koreai gyártó nemsokára érkező termékével is, amit a szaklapok cikkei szerint legkésőbb szeptember végén vagy október elején dobhatnak piacra. Mivel az Egyesült Államokban már megkapták az ehhez szükséges engedélyeket, néhány dolgot most is megtudhatunk a telefonról. Ami pedig még jobb hír, a Samsung Galaxy S24 FE tokok már most is megrendelhetők. Ha tehát biztosan ilyen telefont szeretnél, nem érdemes késlekedni ezzel sem.


Nem kell már sokat várni a megfizethető változatra


Nem mindenki teheti meg, hogy a Galaxy S szériás telefonok legújabb és legerősebb modelljeire pályázzon, sokaknak pedig nincs is rá szüksége. Bár vágynak bizonyos funkciókra és a készülék által nyújtott élményre, nem biztos, hogy ki tudnák használni. Ezekre viszont mind választ adnak az FE jelölésű készülékek.

A szóban forgó típus sok dologban köt kompromisszumot, ugyanakkor rengeteg dologban hasonlít a nagyobbik testvérre. Éppen ez a jó benne, igény pedig továbbra is mutatkozik rá. Ha nem így lenne, a Samsung valószínűleg az S24 esetében sem csinálná meg az FE verziót, amiről már jó pár dolog kiderült az elmúlt hetekben és hónapokban.


A legújabb értesülések alapján úgy tudni, az Exynos 2400e lapkakészlet dolgozhat a telefonban, ami a Galaxy S24 és Galaxy S24+ telefonokban megtalálható Exynos 2400 egyszerűsített változata. Ha minden igaz akkumulátorból egy 4565 mAh-s egység kerül bele, amit vezetéken keresztül 25 W-tal vezeték nélkül pedig 15 W-tal lehet majd tölteni.


A Samsung Galaxy S24 FE szelfikamerája egy 10 megapixeles egység lehet, míg a hátlapon egy 50 megapixeles főkamerát, egy 8 megapixeles telefotó, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát helyezhetnek el. A képernyő mérete minden bizonnyal 6,7 hüvelykes lesz, maga a kijelző pedig egy Dynamic AMOLED 2X lesz Full HD+ felbontással, ami akár 1900 nites fényerőre és 120 Hz-es képfrissítésre lesz képes.


A Samsung egyébként büszkén hirdeti mesterséges intelligencia alapú funkcióit. Ez ahogyan várható volt, idővel egyre több helyen jelenik majd meg, egyre több készüléken lesznek elérhetők. Ezek között lesz nagy valószínűséggel a szóban forgó telefon is. Legyen szó tehát a teljesítményoptimalizálásról, általános dolgokról vagy fényképek szerkesztéséről, a Galaxy AI révén ezek itt is használhatóvá válhatnak.


A méretek és színek sem maradtak rejtve a kíváncsi tekintetek elől


Amennyiben hinni lehet a pletykáknak a mobil öt különböző színben lesz beszerezhető. Ezek a sárga, zöld, grafit, kék és ezüst színek. Ha pedig már ennyi infó kiderült, akkor természetesen a méretekkel kapcsolatban is sok dolog kiszivárgott. Bár a vastagságról nem sok mindent lehet tudni egyelőre, az szinte bizonyos, hogy egy 162 mm magas és 77,3 mm széles telefonnal lesz dolgunk.



A színek és a méretek pedig olyan szempontból is fontosak, hogy tudjuk, milyen fajta tokot akarunk venni rá. Hiába lesz ugyanis olcsóbb a zászlóshajóhoz képest, érdemes gondoskodni a védelemről, arról nem beszélve, hogy így stílusosabbá és személyre szabottá tehető. A Samsung Galaxy S24 FE tokok erre mind képesek, stabil védelmet biztosítva, hogy semmiképp se érjen minket meglepetés a mindennapi használat során.


Minőségi tokokért irány a Smartdiszkont webáruháza! 


Rengeteg típushoz tudunk tartós, stílusos és kifejezetten erős tokokat ajánlani. Elképesztően széles kínálattal rendelkezünk és természetesen az újdonságokról sem feledkezünk meg, lépést tartunk a trendekkel. Éppen ezért lehetséges, hogy a Samsung Galaxy S24 FE tokok között nálunk már most is böngészhetnek az érdeklődők.