Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Milyen a tökéletes telefontok?

Milyen a tökéletes telefontok?

Amikor végre megvettük a hőn áhított mobiltelefont, a következő lépés a telefontok kiválasztása lesz. A javaslat az, hogy ne csupán az árra koncentrálj, hiszen ezen a kiegészítőn igencsak sok múlik. Az ideális telefontok lehet szép és színes, de figyeljünk arra, hogy az eszköz védelmét is szolgálja. 


Legyen a mindennapi használatban kényelmes és praktikus, úgymond hozzád formázott. Az alábbi útmutató segítségével áttekintheted a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni, mielőtt vásárlásba kezdenél. 


Mindig győződj meg a telefon típusáról és méretéről


Az első és legfontosabb szempont, hogy a telefontok illeszkedjen a telefon típusához és méretéhez. Minden telefontípus egyedi méretekkel, gombokkal, csatlakozókkal és kamerakialakítással rendelkezik, ezért nem mindegyik tok illik minden készülékre. 


Áruházunk kínálatában található mobiltelefontokok tökéletesen passzolnak az adott modellre. A vásárlást el sem tudod rontani, hiszen telefonmárkák, és azon belül is típusok szerint kategorizálva találsz minden terméket. 


Figyelj a védelemre is!


Az elsődleges, amiért tokot vásárolunk, hogy megóvjuk mobilunkat. Hogy melyik a legmegfelelőbben védő tok, arra nehéz a válasz. A védelmi szint nagymértékben függ attól, hogyan és milyen környezetben használod a telefont. 


Ha kapkodós típus vagy és hajlamos vagy elejteni, vagy rendszeresen olyan helyeken tartózkodsz, ahol a készülék könnyen megsérülhet (például építkezésen dolgozol vagy sokat sportolsz), akkor érdemes olyan tokot választani, amely magas szintű ütésvédelmet nyújt. 


Ha gyakran használod tanuláshoz, olvasáshoz, esetleg képeket vagy filmet nézel rajta, akkor elég egy egyszerűbb vékonyabb tok is. Előny, ha rendelkezik kitámasztóállvánnyal, hogy kényelmesen tudd használni, ne kelljen a kezedben tartani. 


A telefontok anyaga sem mindegy


Webáruházunk kínálatában az alábbi anyagokkal találkozhatsz a leggyakrabban: 


  • Szilikon: Puha, rugalmas és jó ütéselnyelő képességgel rendelkezik. Tapad a kézhez, így csökkenti a telefon kicsúszásának esélyét. Egyetlen hátránya van, könnyebben koszolódik és az idő előrehaladtával elvesztheti eredeti színét. 
  • Műanyag és TPU: Ez a hibrid megoldás tökéletes védelmet biztosít. A hátlapot általában egy keményebb műanyag lap védi, míg az oldalakat egy rugalmasabb, TPU nevezetű anyagból készítik. 
  • Bőr- vagy fliptok: Az oldalra nyíló vagy lenyitható verziók általában bőrből készülnek. Elegáns megjelenést biztosítanak és kellemes tapintásúak. Mindegyik olyan kialakítással készült, mely tökéletes használatot biztosít anélkül, hogy el kelljen távolítani használat közben. Előnye még, hogy kisebb tárgyak, pl. bankkártya vagy papírpénz is elrejthető benne. 


Extra funkciók is számításba jöhetnek a választáskor


Az egyik legnépszerűbb ilyen elem a fentebb említett fliptok esetében a kártyatartó rekesz. Egy másik hasznos plusz a beépített állvány, amely lehetővé teszi, hogy a telefont könnyedén le tudd tenni vízszintes vagy függőleges helyzetben, például filmnézéshez vagy videóhívásokhoz.


A megfelelő telefontok kiválasztása során érdemes átgondolni a hétköznapjaidat és azt, hogy mire és milyen környezetben fogod a mobilt használni. 


Reméljük, hogy ezzel a cikkel a segítségedre lehettünk a döntésben, ha mégis kérdésed merülne fel, keress minket elérhetőségeinken!