A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Ezekre a kiegészítőkre lehet szükséged egy tablethez

Ezekre a kiegészítőkre lehet szükséged egy tablethez

Ahogy a telefonokhoz vagy a laptopokhoz, úgy a táblagépekhez is érdemes beszerezni néhány kiegészítőt, amitől kényelmesebben és biztonságosabban használhatod eszközödet. Alábbi cikkünkben adunk néhány tippet ehhez.

Állítható állványok

Laptopokhoz kis túlzással annyiféle állványt találni munkához vagy szórakozáshoz, mint égen a csillag, az asztali vagy autós telefontartókról már nem is beszélve. Megfelelő állványt viszont tabletekhez is gyártanak, és direkt úgy alakítják ki ezeket, hogy masszívan tartsák az eszközt, a minőségibb daraboknál pedig olyan anyagokat használtak, ami nem karcolja azt. Bár a tabletek általában könnyebben mozgathatók, mint a laptopok és kézbe véve kényelmesebben használhatjuk, ez nem jelenti azt, hogy a táblagépekhez ne lennének hasznosak a tartó állványok.

Ezeknek a segítségével tökéletesen kiegészítheted munkaterületedet, a jobb elhelyezésnek köszönhetően pedig kevésbé terhelődik a test a hosszas használat során. Néhány darab specifikus, de sok olyan is létezik, ami univerzális, tehát szinte bármilyen tablettel használható, miközben a hordozhatóságuk is könnyű és a legtöbb esetben egészen személyre szabhatók a különböző beállítások által.

Tollak

Bizonyos táblagépekhez gyárilag is jár, de utólag is beszerezhetők a hozzájuk való tollak. Ugyan érintőképernyőről van szó, valójában egy csomó olyan alkalom van, amikor a tollak révén precízebb és hatékonyabb lehetsz. Alapvetően rajzokhoz és jegyzetekhez kiváló választás lehet egy ilyen termék, de csak akkor, ha minőségi darabról van szó. Olyan tollat érdemes venni, ami nem csak a tableteddel kompatibilis, hanem méretét és alakját illetően is kényelmes lehet és ne feledkezzünk meg az üzemidőről sem. Egy strapabíró akkuért hálás lesz az ember hosszabb távon. Ha pedig ténylegesen a maximumra törekszel, érdemes megnézni, jár-e tartalék hegy és beépített mágnes a termékhez, amivel könnyebb a tárolás.

Billentyűzetek

Ahogyan fentebb említettük, érintőképernyős kütyüről van szó, a billentyűzetek mégis az egyik leghasznosabb kiegészítőnek számítanak. Sokkal kényelmesebb úgy begépelni bármit, hogy eközben a kijelzőn semmit sem takar ki a virtuális billentyűzet. Amennyiben megfelelő méretű kiegészítőt használsz, a hordozhatóságra sem lesz gondod, főként akkor, ha a beviteli eszközt mondjuk a tokkal együtt szerezted be. Ennek is sokféle változata létezik, sokat mágnesesen lehet csatlakoztatni a táblagéphez.

Tokok/fóliák

Ezt talán nem kell túlmagyarázni. Az üvegfóliák fokozott védelmet adnak a tabletnek, ahogyan a tokok is. Sok esetben ezzel még praktikusabbá tehető, hiszen bizonyos tokokba több apróságot, is el lehet rejteni, miközben könnyebben hordozható. Ezzel még hatékonyabbá válhatsz és nagyobb biztonságban tudhatod az eszközt. Sokféle változat létezik azonban, így érdemes szem előtt tartani pár dolgot. Lényeges, hogy a kinézett darab kompatibilis legyen a konkrét típussal, hogy applikálhatók-e a már említett kiegészítők, de a saját igényeket is szem előtt kell tartani, például a dizájnt illetően.

Tablet kiegészítők a Smartdiszkontnál

Áruházunk kínálatában rengeteg hasznos dolgot találtok a táblagépekhez. Ide kattintva elérheted kiegészítőinket, amikkel még nagyobb élménnyé válhat az eszközök használata. Hozz ki még többet a tabletedből!

Kiemelt ajánlataink