A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / 5 dolog amit tudnod kell, mielőtt megveszed a Huawei új készülékét

5 dolog amit tudnod kell, mielőtt megveszed a Huawei új készülékét

A Huawei P40 széria - P40 , a P40 Pro, és a P40 Pro Plus - jelenleg az Egyesült Királyságban és Európa szerte elérhető, és reményeink szerint felveszi a versenyt a Galaxy S20, az iPhone 11 Pro és a OnePlus 8-al.

A P40 Pro nem használ Google alkalmazásokat - beleértve a Google Play Áruházhoz tartozó hozzáférést, de támogatja az 5G-t és korszakalkotó a fényképezés terén. Ugyanakkor, a P40 Pro Plus-nál leginkább a fényképezésre összepontosítottak, az első 10x-es optikai zoommal rendelkező telefon. A köztünk lévő, fotográfia iránti érdeklődőknek érdemes fontolóra venniük várnak-e míg a telefon megjelenik júniusban.

Ha te egyike vagy a Huawei fogyasztói piacának és kíváncsi vagy a telefonra, itt van öt dolog amit tudnod kell erről a telefonról, mielőtt megvásárolnád.

Nincsenek Google alkalmazások

A vállalatnak az Egyesült Államok kormányával szembeni folyamatos nehézségei következtében a Huawei telefonok nem használják a Google szolgáltatásait. Ez azt jelenti nincs Google Play Áruház az alkalmazások számára és nincs támogatás olyan szolgáltatásokra, mint a Gmail, Youtube, Térkép vagy a Chrome böngésző. Sokak számára ez kizáró ok lesz, ha mindennapjaik során a Google alkalmazáskészletére támaszkodnak.

De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincsenek alkalmazásai. A Huawei saját e-mail klienssel, böngészővel és kalendáriummal rendelkezik gyárilag, valamint saját Alkalmazás Áruháza is van. Rengeteg nagy névvel rendelkező alkalmazás már elérhető, mint például az Amazon, a Tik Tok , az Adidas Running, SnapChat, PicsArt és az egyre népszerűbb Fortnite. Azonban az Instagram vagy az olyan szerkesztő alkalmazások mint az Adobe Lightroom, egyszerűen nem érhetőek el a Huawei üzletében.

Míg a Facebook és a WhatsApp nem érhetőek el közvetlenül az áruházban, az áruház eljuttat az alkalmazások weboldalaira, ahonnan letudod tölteni és telepíteni az alkalmazást (.apk fájlban) a böngészőn keresztül. Az alkalmazások ezután megjelennek és a szokásos módon működnek a telefonon.

Fontos ellenőrizni, hogy az alkalmazások amikre támaszkodsz elérhetőek-e jelenleg. A Huawei szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó fejlesztőkkel, hogy még sok más alkalmazást próbáljon behozni az áruházba, így valószínűleg nagyobb neveket is fogunk látni az idő múlásával.

5G-vel rendelkezik

Nincs telefon ami megállná a helyét 2020-ban 5G-s kapcsolat nélkül és ezalól a P40 Pro sem kivétel. A következő generációs hálózat előnyeinek kihasználása érdekében olyan területen kell lenned, ahol 5G lefedettség van, és rendelkezik 5G-kompatibilis telefonos tervvel. Ha azt reméled azonnal megkapod ezeket a nagyon gyors sebességeket, győződj meg arról, hogy rendelkezésre állnak-e ezek az elérhetőségek a területeden, az 5G-re frissítés előtt.

A kamera jó, de fejlesztésre szorul

A Huawei nagy tapasztalattal rendelkezik a telefonok fantasztikus kamerákkal való felszerelésében. A P40 Pro 4 lencsét tartalmaz: alapértelmezett zoom, szuper-széles látószögű lencse, 5x optikai zoom objektív és -mélységérzékelő lencse.

Talán a fő probléma a kamera által készített fényképek fehéregyensúlyával vagy az általános színhőmérséklettel kapcsolatos. Gyakran úgy tűnik, hogy a képek inkább bíborvörös árnyalatúak, mint a valóságban, így a telefon különböző tesztképei kevésbé természetesnek tűnnek, mint az iPhone 11 Pro vagy a Galaxy S20 Ultra képei. Ez csak egy apróság, de ha nem hasonlítod össze más telefonokkal akkor nem veszed észre. A Huawei szerint májusban elérhető lesz egy frissítés ami kijavítja ezt a problémát.

Ezen kívül a telefon nagyszerű képeket készít, egyenletes expozícióval és szép kontraszttal. Ötszörös zoommal éles képeket készít távoli tárgyakról, és a gyenge fényviszonyok mellett és az éjszaka készült képeknél is könnyen hozzák a legjobbakat.

Ha szeretsz fényképeket készíteni, várd meg inkább a P40 Pro Plus-t

Ha arra vágysz, hogy a P40 Pro-t kapd meg az alap P40 helyett, akkor ennek az oka az alapmodell kamerájának fejlesztése lehet.

A P40 Pro Plus beépítve tartalmaz egy óriási 10x-es optikai zoomot, amely csodálatos nagyítást ígér a minőség elvesztése nélkül. Ez a legmagasabb optikai zoom, amelyet valaha láttunk telefonon, azonban csak valamikor júniusban kerül forgalomba.

Lehet, hogy nem egy hatalmas frissítés a P40 Pro és nem éri meg az árát, de ha lelkes vagy a fotográfia iránt, akkor legalább érdemes megvárni, hogy lásd, milyen a telefon, mielőtt befektetnél az alap modellbe.

Ne feltétlenül a fekete készüléket válaszd

A Huawei utolsó néhány kezdeményezése, beleértve a P30 és a P20 szériát is, élénk színválasztékkal érkezett amelyek csodálatosnak tűntek. A P40 Pro-t is néhány kellemes megjelenésű árnyalattal mutatták be, a szokásos, unalmas fekete készülék mellett. Senki se akar unalmast és elfelejthetőt, ha élénk és izgalmas is lehet. Tehát ha azt tervezed, hogy P40 Pro-t vásárolsz, akkor érdemes megnézni a mélykék, csillogó rózsaszín vagy lágy arany változatokat.

Kiemelt ajánlataink