Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Nyíregyházán iPhone 16 szériás telefontokok és hydrogél fóliák már elérhetőek üzletünkben!

Nyíregyházán iPhone 16 szériás telefontokok és hydrogél fóliák már elérhetőek üzletünkben!

Üzletünk címe és nyitvatartása

4551 Nyíregyháza, Mályva utca 1-3. (Oros)

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00

Szombat: 10:00 - 14:00


Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy Nyíregyházán, a Mályva utca 1-3. szám alatt található üzletünkben már elérhetőek az iPhone 16 szériás telefontokok és hydrogél fóliák! Ha Ön is a legújabb iPhone 16 tulajdonosa, és szeretné megvédeni készülékét a mindennapi használat során keletkező sérülésektől, akkor érdemes ellátogatnia hozzánk, hiszen széles választékkal és azonnali átvételi lehetőséggel várjuk Önt.

iPhone 16, iPhone 16 Pro, iPhone 16 pro max, iPhone 16 plus telefontokok Nyíregyházán.


Széles választék, minőségi védelem

Üzletünkben többféle telefontok közül választhat, legyen szó elegáns bőrtokról, sportos szilikontokról vagy éppen átlátszó, vékony kivitelű védelemről. Minden termékünk magas minőségű anyagokból készült, így garantálva a hosszú élettartamot és a megfelelő védelmet.

A telefontokok mellett iPhone 16 szériára tervezett hydrogél fóliákat is kínálunk, amelyek rugalmas és strapabíró anyaguknak köszönhetően maximális védelmet nyújtanak a karcolások és ütések ellen, miközben megőrzik a kijelző érzékenységét és kristálytiszta képét.

Azonnali átvétel Nyíregyházán

Nem kell heteket várnia, amíg megérkezik a megrendelt termék: nálunk azonnal átveheti a kiválasztott telefontokot vagy hydrogél fóliát. Látogasson el üzletünkbe, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő védelmet készüléke számára.


Várjuk szeretettel üzletünkben, hogy Ön is élvezhesse a minőségi termékeink nyújtotta védelmet és stílust! Ha kérdése van, bátran keressen minket telefonon vagy személyesen. Ne feledje: nálunk az iPhone 16 szériás telefontokok és hydrogél fóliák azonnal átvehetők!