Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

iPhone XR: Csúcstelefon átlagáron

Konkrét jellemzőit tekintve az iPhone XR egy elég hiányos készülék. Kijelzőjének felbontása kisebb, mint 1080 p, előlapjának széle vastagabb a legtöbb okostelefonénál, kijelzője pedig OLED helyett LCD. Csak egy hátlapi kamerával rendelkezik, nem kettővel. Kerete rozsdamentes acél helyett alumíniumból készült. Nem olyan vékony, mint amit az iPhone-októl megszoktunk, pl. a tavalyi modelleknél.

Minden hiányossága ellenére az iPhone XR mégsem érződik kevesebbnek vagy olcsóbbnak, a többi iPhone-nál, pl. az iPhone XS-nél vagy az iPhone XS Maxnál.

Az iPhone XR egy mindenki számára elérhető iPhone, ami éppen olyan erős, mint az iPhone XS vagy XS Max. Kamerája gyönyörű fotókat készít, a telefon 6 különböző színben kapható, kezdő ára pedig 749 dollár, azaz kevesebbe kerül, mint a Google Pixel 3 és nem drágább a Samsung Galaxy S9-nél.

A mindenkinek való iPhone

Kérdéses volt, hogy megnövelt mérete és vastagabb előlapja mennyire lesz zavaró használat közben, és hogy egyetlen kamerájával lehet-e olyan minőségű fotókat készíteni, mint a két hátlapi kamerával rendelkező telefonokkal. Az Apple a kétkamerás telefonjai népszerűsítésénél kifejezetten kihangsúlyozta a fókuszon kívül elmosódott portréfotók készítését, kétséges volt, hogy vajon az iPhone XR egyetlen kamerája mit tud ehhez képest.

Hogy megmutassuk, mire is képes az iPhone XR a fotózás terén, ennek a cikknek az összes fotóját vele készítettük el.

iPhone XR jellemzők

Alapár: 749 dollár, Magyarországon 299.000 Ft.

Előnyök:

  • 6 különböző színben elérhető
  • Éppen olyan gyors, mint az iPhone XS és gyorsabb, mint bármelyik androidos készülék.
  • Fantasztikus fotókat és videókat lehet vele készíteni.
  • Akkumulátorának üzemideje hosszabb, mint bármelyik másik iPhone-nak.
  • Nagy, világos és életteli színeket megjelenítő kijelzője van.

Hátrányok:

  • Vastagabb, mint az iPhone XS vagy XS Max.
  • A portré módot csak emberek fotózásánál lehet alkalmazni.
  • A dobozában nincs gyorstöltő és lightning adapter.
  • Viszonylag vastag előlapi keret egy teljes kijelzős készülékhez.

Összefoglalás

Az iPhone XR egy teljesen optimális készülék az iPhone-ok között, nagy kijelzővel, csúcskamerával és időtálló teljesítménnyel, mégpedig kevesebb pénzért, mint az iPhone XS vagy XS Max. Ha iPhone XR tok-ot keresel, akkor webáruházunkban megtalálod azt.

További cikkek
Ezt tudja a Honor 20e

Ezt tudja a Honor 20e

Pár éve attól volt hangos a sajtó, hogy többé nem lesz Google a Huawei telefonokon. A helyzet a cég leányvállalatánál, a Honornál is hasonló. Ám ameddig kitartott a cég Google licensze, gyorsan összehoztak egy mobil szoftvert, hogy kiadhassanak még egy utolsó modellt, amin megtalálható a Google.
Elolvasom
Minden, amit az iOS14-ről eddig tudni lehet 1.

Minden, amit az iOS14-ről eddig tudni lehet 1.

Idén nem csak azok az Apple rajongók kapnak újdonságokat, akik megveszik az iPhone 12-es szériájának valamelyik készülékét, hanem azok is, akiknek a készüléke kompatibilis lesz az iOS 14-es rendszerrel. Érdemes átnézni, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a felhasználók.
Elolvasom
Samsung Galaxy A40 specifikációk

Samsung Galaxy A40 specifikációk

A Samsung az idei évben megszüntette a J szériát, és helyette a jobban csengő A sorozatot bővítette ki néhány új termékkel. Így született meg a Galaxy A40 nevű mobiltelefon, amely az alsó középkategóriát képviseli a dél-koreai vállalat gigantikus termékflottájában.
Elolvasom