Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

iPhone tokok széles választéka Debrecenben!

iPhone 14, 13, 12, 11 szériára illetve X/XS, iPhone 7/8/SE 2020/2022 tokok is.

Az Apple iPhone tokjainkat folyamatosan frissítjük, hiszen így mindig megtalálhatók a legtrendibb darabok.

Miért fontos egy jó tok az iPhone-hoz?

Az Apple mindig is szeretett az élen járni az innovációban, ezt a jó szokását pedig az alapítás óta mai napig nem veszítette el a cég. Az utóbbi években ezt az iPhone szériák esetében is észlelhették a felhasználók. Részben ennek az egyedülálló dizájnnak is velejárója, hogy gyártási folyamatok során felhasznált alapanyagok sérülékenyebbé teszik az Apple iPhone modelleket.

A nagy értékkel bíró készülékekre érdemes vigyázni, hiszen ha így teszünk, hű társaink lehetnek akár hosszú éveken keresztül, ehhez viszont szükségünk lehet egy megfelelő telefontokra. Egy jó minőséggel rendelkező tok beszerzése sokat számít, ráadásul ma már attól sem kell félnünk, hogy emiatt rosszabb kinézettel rendelkezne hőn szeretett okostelefonunk, miután a kedvenc sorozatainkhoz, filmjeinkhez, divatmárkáinkhoz és még számtalan más népszerű dologhoz kötődő tok, amit szívesen helyezünk majd fel.

A SmartDiszkont az iPhone tokok széles választékával várja a vásárlóit a webáruház mellett már Debreceni üzletében is, így érdemes szétnézni, kollégáink pedig szakszerű segítséget tudnak nyújtani a vásárlók számára.

Egy iPhone tok előnyei

Több szempontból is előnyös, ha Apple telefontokot vásárolunk, de kiemeltük most a legfontosabbakat:

  • A megfelelő sorozathoz készült tok nagyszerűen illeszkedik majd, így nem kell félnünk attól, hogy kicsúszik belőle a telefon.
  • Semmilyen hátránnyal nem kell számolnunk majd, hiszen a megfelelő illeszkedés mellett a tervezők arra is figyeltek, hogy a hangszórók, a gombok és a töltőnek, valamint a fülhallgatónak lévő nyílások számára is külön helyet biztosítsanak.
  • Ha az Apple tok flipes, akkor behajtott állapotban védi a kijelzőt a sérülésektől.
  • Az ütések mellett a por és egyéb más szennyeződések is veszélyt tudnak jelenteni telefonjainkra nézve, de egy jó tok erre is kiváló megoldást nyújthat
  • Az ütésálló iPhone tokok képesek csökkenteni a leejtés során a telefont érő sokkhatást, vagyis nem kell félnünk a jelentős kártól egy-egy véletlen baleset során.

Mivel a kinézet legalább annyira fontos, mint a telefon tudása és a tokok tartóssága, ezért az egyéniségének megfelelő színt, mintázatot és kialakítást választhatja ki mindenki a kínálatból, mely igazán bőséges Debrecenben található boltunkban is.

Címünk:
Debrecen, Doberdó u. 1/B.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 10:00-14:00

Telefon: +36 30 252 11 22
Google oldalunk: SmartDiszkont Debrecen

Facebook oldalunk: facebook.com/SmartdiszkontDebrecen

További cikkek
Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro

A Xiaomi közép kategóriából az élre tör, és nem ismer lehetetlent. Az évek folyamán többször is bizonyította, hogy ott van a helye a vezető márkák között, erre pedig kitűnő példa az idén bemutatásra került két csúcstelefonjuk.
Elolvasom
Lehet, hogy te is lecsúsztál a Fortnite-ról

Lehet, hogy te is lecsúsztál a Fortnite-ról

A Fortinte-ot forgalmazó Epic Games körül mostanában áll a bál. Az Apple és a Google eltávolította partnerei közül a céget, míg az Epic Games beperelte az Apple-t és Google-t. Hogyha eddig nem töltötted le a Fortnite-ot, talán végleg lecsúsztál róla. Hiszen nem úgy tűnik, mintha ennek a huzavonának egyhamar vége szakadna.
Elolvasom