A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A háttérben hasít az LG

A háttérben hasít az LG

Noha az LG nem kap akkora figyelmet manapság, azért nem restellik megállás nélkül készíteni az újabbnál újabb telefonokat. A 2010-es években a növekvő népszerűsége miatt az Android mondhatni sikeresen háttérbe szorította a márka kitűnő készülékeit, de ettől még nem állt meg az élet az árnyékában.

A gyártó lényegesen kevesebb pénzt tud a marketingre fordítani, mint másik, hazai versenytársa, a szintén dél-koreai Samsung. Viszont a remekül összerakott készülékei még mindig sokak szerint képviselik azt a minőséget, amiért az LG továbbra is az elektronikai készülékek piacán a húzó és vezető nevek közé tartozik.

A következő felsorolásban ezek közül a telefonok közül szemezgetünk néhányat.

LG V60 ThinQ 5G

Ez a telefon hatalmas és világos kijelzőjével igazán remek látványt nyújt. Bár a normálisnak mondható 60Hz-es frissítési sebességével kissé elmarad a Galaxy S20 120 Hz-es képernyőjéhez képest.

Az 5,000 mAh-s akkumulátora két napos működési idejével remekre szabottnak mondható, miközben odabent a kijelző és a hátlap között csendben duruzsol a Snapdragon 865-ös chip készlet és az 5G-és kapcsolat. Ezzel a teljesítménnyel simán pörgethetünk egymás mellett szimultán kép applikációt is.

LG G7 ThinQ

A Snapdragon 845 chipset elég húzó erőt szorított a telefon belsejébe, de ezt sajnos nem sokáig lehet abrak nélkül szabadon tartani. A kisteljesítményű akkumulátor hamar igényli az utánpótlást.

A hátoldali széleslátószögű kamera a gyönyörű és nagyfelbontású kijelző, továbbá az igen erőteljes hangszórók igazán attraktívvá teszik a készüléket, a nem túl hosszú működési ideje ellenére is.

LG V40 ThinQ

6.4 colos OLED kijelzőjével ez a készülék tökéletes minőségben játszik le HDR10-et. Amit szintén gond nélkül rögzíteni is képes, köszönhetően az 5 kamerás rendszerének, melyből 3 a hátsó, és kettő az elülső oldalon foglal helyet.

Nem meglepő, hogy itt is a Snapdragon 845-ös chipsetje mozgatja a működéshez szükséges elektronikát az alapból 6GB-os RAM által körül határolt játszótéren. De nem csak ez nyújt szélesebb perspektívát a felhasználásban, hanem a nagyfokú ütés-, por- és vízálló tulajdonsága.

LG G8 ThinQ

Az LG tavaly áprilisban ezzel a telefonjával igyekezett előrevetíteni, hogy mit is gondol a jövőről. A lehetőség, hogy a telefon menüjében a levegőben elvégzett gesztikulálásnak köszönhetően történjen a navigálás, megadja a sci-fi hangulatot, de a magas ára miatt nem vált túl népszerűvé.

LG V50 ThinQ 5G

Az 5G lehetőségen kívül a V50 nem sokban különbözik a V40-től. Pár dologban ugyan végeztek rajta némi csinosítást meg tuningot, és tudja ugyanazt a Dual-screen módot, mint az egyel idősebb testvére, sokban nem térnek el.

Annak ellenére, hogy szinte csak kozmetikai újításokat végeztek a hatékonyság tupírozása érdekében, a készülék még így is lenyűgöző benyomást nyújt. Viszont kár, hogy lényegesen drágább az 5G-s hozzáférés miatt.

LG G8X ThinQ

Különleges külsőjével ez a telefon elég izgalmas látványt és lehetőséget nyújt. Ehhez a telefonhoz egy külső képernyőt is mellékelnek, ami megegyszerűsíti a párhuzamosan futó applikációk futtatását. Nem egy tipikus okostelefon design, de a dupla képernyős megoldás és a Snapdragon 855 chipset még mindig kiemelkedően jó áron van kínálva a gyártótól.

Kiemelt ajánlataink