Huawei P Smart 2019 - Közepes árkategória gyenge kamerákkal

A világ második legnagyobb okostelefon gyártója árfekvését tekintve takarékos telefonként dobta piacra a P Smart 2019-et, de a külsején ennek nyoma sincs. Igazi okostelefon dizájn vékony keretekkel, szinte az egész előlapot elfoglaló kijelzővel.

Ránézésre kéz a kézben járhatna a legjobb okostelefonokkal. Nincsenek rajta gombok, keretei maximálisan vékonyak, dizájn tekintetében még azt is mondhatnánk, hogy hasonlít az iPhone X-re. De ha kézbe vesszük, érezzük, hogy alig van súlya, műanyag hátlapja pedig nyilvánvalóan olcsóbb, mint a nagy játékosok alumíniumból és üvegből készült hátlapjai. Ennek következtében viszont kevésbé is érződik törékenynek, de még mindig elég jól néz ki.

Huawei P Smart 2019 tokok.

A mai trendeknek megfelelően a P Smart 2019 sem egy, hanem két hátoldali kamerával rendelkezik. Kamerák tekintetében azonban már nem mondható el, hogy a P Smart 2019 hasonlít a legjobb okostelefonokra. A különbség köztük óriási, persze mindenkinek egyéni döntése, hogy egy jobb kamera miatt kifizet-e kétszeres árat egy telefonért.

A P Smart 2019 dicséretes munka a Huaweitől, kivéve a kamerát. Akinek ez nem elsődleges, annak tökéletesen használható közép árkategóriás készülék ez.

 

További cikkek
Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Mikor egy igazán gyors autó volánja mögé ülsz, az első néhány kilométeren elkap az érzés, hogy ez már valami! Ugyanezt érzed, mikor a kedvenc alkalmazásaidat elkezded használni a Xiaomi MI 9-en, amiben az új Qualcomm Snapdragon 855 processzor kapott helyet. Egy abszolút szörnyeteg, ami állítólag 45%-kal nagyobb teljesítményre képes, mint az elődje, és a tapasztalatok szerint ez nem üres ígéret.
Elolvasom