Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Huawei P Smart 2019 - Közepes árkategória gyenge kamerákkal

A világ második legnagyobb okostelefon gyártója árfekvését tekintve takarékos telefonként dobta piacra a P Smart 2019-et, de a külsején ennek nyoma sincs. Igazi okostelefon dizájn vékony keretekkel, szinte az egész előlapot elfoglaló kijelzővel.

Ránézésre kéz a kézben járhatna a legjobb okostelefonokkal. Nincsenek rajta gombok, keretei maximálisan vékonyak, dizájn tekintetében még azt is mondhatnánk, hogy hasonlít az iPhone X-re. De ha kézbe vesszük, érezzük, hogy alig van súlya, műanyag hátlapja pedig nyilvánvalóan olcsóbb, mint a nagy játékosok alumíniumból és üvegből készült hátlapjai. Ennek következtében viszont kevésbé is érződik törékenynek, de még mindig elég jól néz ki.

Huawei P Smart 2019 tokok.

A mai trendeknek megfelelően a P Smart 2019 sem egy, hanem két hátoldali kamerával rendelkezik. Kamerák tekintetében azonban már nem mondható el, hogy a P Smart 2019 hasonlít a legjobb okostelefonokra. A különbség köztük óriási, persze mindenkinek egyéni döntése, hogy egy jobb kamera miatt kifizet-e kétszeres árat egy telefonért.

A P Smart 2019 dicséretes munka a Huaweitől, kivéve a kamerát. Akinek ez nem elsődleges, annak tökéletesen használható közép árkategóriás készülék ez.

 

További cikkek