A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Black Shark 2: Az okostelefon, ami örökre megváltoztatja a telefonon való játszást

Black Shark 2: Az okostelefon, ami örökre megváltoztatja a telefonon való játszást

A Snapdragon 855 szörnyeteg processzorját is felülmúlva ez a telefon akár 12 GB RAM-mal olyan komoly teljesítményt nyújt, hogy rekordokat is dönthet az okostelefonok között. A 256 GB-os tárhely biztosítja, hogy a letöltéseknél soha ne fogyjunk ki a szabad helyből.

A Black Shark külön lépéseket tett azért, hogy egy olyan telefont hozzon létre, ami több órányi játék során sem változik egy áthevült fémdobozzá. A telefont folyadékhűtéssel látták el, külön beépítettek egy hűtőlemezt, ami a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten tartja az alkatrészeket.

A telefonnál egyéb jellemzőkben is megjelenik, hogy kifejezetten játékhoz szánták. Ezt mutatja a Full HD 6.39 colos AMOLED kijelző, hihetetlenül rövid késleltetéssel, 43,5 másodperces érintési válaszidővel. Ez pedig a legrövidebb válaszidő az okostelefonok eddigi történetében.

A kijelző támogatja a Black Shark által Master Touch-nak nevezett technológiát, melynek hatékonysága megfelel az Apple 3D technológiájának, lehetővé téve, hogy felhasználó másodlagos bevitelként erősebb érintést alkalmazzon a főgomb megnyomása helyett.

Lehetővé teszi például, hogy a játékosok erősebben nyomjanak rá a fegyverre, így a hüvelykujjukat sosem kell levenniük a kijelzőről, amikor váltanak a célzás és a tüzelés között. A Black Shark szerint ezzel egy játékos kb. 80 ezredmásodpercet spórolhat, ami jelentéktelennek tűnik, de különbséget tehet győzelem és halál között.

A 4000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a Black Shark állítása szerint egyetlen töltéssel akár 5 órán át is lehet játszani, akár olyan intenzív igénybevételt jelentő játékokkal is, mint a PUBG vagy a Fornite. Összehasonlításként ez hosszabb üzemidő, mint a Nintendo Switch átlagos üzemideje. A készülék a gyorstöltést is támogatja, állítólag 5 percnyi töltés után 30 percet játszhatunk.

A Blach Shark egy sor izgalmas kiegészítőt is csatolt a telefonhoz, pl. két kontrollert, amiket a telefon oldalához lehet csatlakoztatni, akárcsak a Nintendo Switch-hez a Joy Con kontrollert. Olyan tokot is vásárolhatunk hozzá, ami extra ventillátorral van ellátva, hogy még jobban hűtse a készüléket, valamint van benne egy mélynyomó is a jobb hangzáshoz.

A Black Shark 2 jelenleg csak Kínában elérhető, de hamarosan meg fogja hódítani Európát és az USA-t is. Az európai megjelenés időpontjáról egyelőre nincs információ, de azt már tudni lehet, hogy a Black Shark 2 alapmodelljének ára Angliában 360 font lesz, a legdrágább változtatot pedig 475 fontért (~175.000 Ft) lehet majd megszerezni. Ezek az árak pedig nagyon ésszerűek.

Kiemelt ajánlataink