A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / 2019 legjobb gamer telefonjai

2019 legjobb gamer telefonjai

Imádsz játszani, de eddig utazás közben nem volt lehetőséged arra, hogy a kisebb applikációkon kívül valami komolyabb dolgot is futtass a telefonodon? Szeretnél elszakadni a számítógéptől és a konzoloktól, de eddig nem sikerült?

Pedig évről évre több lehetőséged nyílik erre, és külön eszközt sem kell már vásárolnod, hiszen a legjobb mobilokon ma már szinte bármi elfut.

Ha igazi játékos vagy, akkor bizony 2019 a te éved volt, hiszen idén rengeteg telefongyártó cég kedvezett kifejezetten a megszállott gamereknek. Most megmutatjuk azt is, ezek közül szerintük melyek voltak a legjobbak!

iPhone 11 Pro

Az Apple okostelefonjai általában minden szempontból listavezetők. Nem csak teljesítményben verik a legtöbb csúcsmobilt, de kialakításban és időtállóságban is az élen járnak.

Az iPhone 11 Pro például a játékosok számára is olyan lehetőségeket kínál, melyeket a legtöbb készülék nem. 5,8 hüvelykes kijelzője és hosszú extra tartós akkumulátora is ideálissá teszik arra, hogy egy hosszú utazás során ne kelljen unatkoznod. Ráadásul a hardveres megoldásait tekintve is a legjobb készülék, amit gamerként a piacon kaphatsz.

Egyetlen hátulütője az ára, hiszen az iPhone 11 Pro nem csak az egyik legtutibb, de az egyik legdrágább készülék is, amit akkor vásárolhatsz, ha szeretnéd elérni a lehető legjobb játékélményt.

Samsung Galaxy S10

Nem véletlen, hogy az iPhone-t rögtön a Galaxy S10 követi a listán, hiszen ez a telefon volt az egyik első, ami a komolyabb játékok futtatására leginkább alkalmas Snapdragon 855 lapkát integrálta.

A szuper hardveres tulajdonságok mellett ráadásul a tökéletesen éles megjelenítést biztosító AMOLED kijelző is garantálja, hogy egy készülék áráért egy igazi csúcstelefont és egy hordozható játékplatformot is kapj.

Természetesen az iPhone 11 Pro-hoz hasonlóan a Galaxy S10 sem olcsó mulatság, azonban a hamarosan érkező S11 várhatóan lentebb nyomja majd jelenlegi csúcsmobil borsos árát, és csak idő kérdése, hogy olcsóbban juthass hozzá az év egyik legjobb gamer telefonjához.

OnePlus7 Pro

A OnePlus7 Pro igazi gyöngyszem, ami a két listavezető készüléknél olcsóbban kínál hasonló teljesítményt a megszállott játékosok számára. A gyártó szintén a bivalyerős Snapdragon 855 lapkával ruházta fel, 6,7 hüvelykes kijelzője pedig tökéletes minőségben képes a legtutibb játékok grafikájának megjelenítésére is.

Sőt, szuperhosszú életű akksija is kiemeli a tömegből, lehetővé téve azt, hogy akár egész nap kedvenc játékodba merülve nyomkodhasd a telefonodat.

Egyetlen hátránya a hagyományos jack kimenet hiánya, valamint az, hogy kijelzője „kizárólag” a Full HD felbontás megjelenítésére alkalmas.

Huawei P30 Pro

Természetesen nem maradhat ki a sorból a Huawei zászlóshajója sem, mely lenyűgöző kamerarendszere mellett a játékok szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket.

A Kirin 980 lapkakészlet segítségével a legújabb Androidos játékok is simán futtathatók, a 8 GB RAM pedig akár azt is lehetővé teszi, hogy a játék mellett egyszerre több dologgal is akadozás vagy fagyás nélkül tudj foglalkozni.

Sőt, abban is biztos lehetsz, hogy a 4200 mAh-s akksi sem épp a legnagyobb harcok és legfontosabb versenyek közben fog majd cserben hagyni téged.

Egyszóval játékosként a Huawei P30 Pro-t is imádni fogod, aminek egyetlen hátránya (a OnePlus7 Pro-hoz hasonlóan) az, hogy csak a Full HD-s megjelenítést támogatja.

Kiemelt ajánlataink