A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Gyűlnek az infók a Samsung Galaxy S11-ről

Gyűlnek az infók a Samsung Galaxy S11-ről

Habár a közeljövőben még nem számíthatunk a Samsung új Galaxy mobiljának megjelenésére, egyre izgatottabban várjuk azt. Hétről hétre egyre több információ kerül ugyanis nyilvánosságra az S11-et illetően.

Az új okostelefon várhatóan több olyan funkciót is tartalmazni fog majd, melyek a korábbi szériákból hiányoztak. A készülék megjelenése egyelőre azonban leghamarabb csak jövő év februárjára várható.

Megjelenés és megjelenítés

Arról, hogy hogyan is fog konkrétan kinézni az új Samsung telefon, egyelőre keveset tudni. A kiszivárgott információk szerint azonban nagy valószínűséggel egy 20:9 arányú képernyővel ellátott mobilra számíthatunk. Ezzel a készülék máris felülmúlná elődje, a Galaxy S10 méreteit, hiszen a jelenlegi Samsung csúcsmobil 19:9-es képaránnyal rendelkezik.

Sőt, arra is nagyok az esélyek, hogy az S11 személyében egy duplaképernyős telefont várhatunk majd, melyhez a nagyobb, elsődleges megjelenítőhöz egy kisebb, hátsó panel is tartozik majd.

Valószínűleg a kamerára sem lesz panasz

Mivel a Samsung a közelmúltban jelentette be két új, egy 48 megapixeles, valamint egy 64 megapixeles szenzor kidolgozását, nem lennénk meglepve attól, ha az új készülékben ezek a lencsék dolgoznának majd.

Szárnyra kapott azonban néhány pletyka azt illetően is, hogy a cég talán még messzebbre merészkedik, és az új csúcstelefonokba nem kevesebb, mint 108 megapixeles kamera kerül. Éppen olyan, amit a legújabb Xiaomi készülékbe is beépítettek az idén.

Amennyiben az utóbbi találgatás bizonyul helyesnek, az új telefon kamerája nagy valószínűséggel az ötszörös optikai zoom lehetőségét is biztosítja majd.

Mikor és mennyiért érkezik?

Azzal kapcsolatban, hogy a Samsung mikorra tervezi az új szupertelefon piacra dobását, még nincsenek konkrét információk, ám ahogyan fentebb már említettük, ez nagy valószínűséggel a jövő év első negyedében várható.

Kérdés persze, hogy a telefon egy időben debütál-e majd a keleti országokban és Európában, vagy a megszokott módon néhány hetet várni kell annak hazai megjelenésére.

Az árral kapcsolatban sem tudunk sokkal többet, azonban az előrejelzések szerint a készülékhez némileg drágábban lehet majd hozzájutni, mint jelenleg csúcstartó elődjéhez, a Samsung Galaxy S10-hez.

Ez azt jelenti, hogy a  Samsung Galaxy S11 valószínűleg nem azok számára jelenti majd a legjobb választást, akik olcsón keresnek megbízható telefont, hiszen a Galaxy S10 újonnan nagyjából 899 dollárba, azaz durván 275.000 forintba kerül.

Az azonban a korábbi készülékeket ismerve egészen biztos, hogy ismét stabil, megbízható, és több fejlesztést is felmutatni képes készülékre számíthatunk a következő év elején.

Abban az esetben, ha az Samsung Galaxy telefonok szerelmese vagy, érdemes a februári várakozásig egy pillantás vetned websopunkra, hiszen a mobilod biztonságát garantáló kiegészítők mellett olyan tartozékokat is találhatsz nálunk, mint az autós töltők vagy az USB kábelek.

Kiemelt ajánlataink