A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Az iPhone 11 nem csak a felhasználók szerint hibátlan dobás

Az iPhone 11 nem csak a felhasználók szerint hibátlan dobás

Az amerikai Consumer Reports jelentése szerint kiemelkedően jó készülékhez juthat hozzá az, aki nem sajnálja a pénzt, és beruház az új iPhone széria prémium darabjára, az iPhone 11 Pro Max-ra.

A szakemberek szerint mind hardveres tulajdonságai, mind az általa nyújtott multimédiás élmény kiemelkedő, éppen ezért már most kioszthatnánk neki az év okostelefonjának járó fiktív kitüntetéseket.

Újra nagyot dobott az Apple

A Consumer Reports az iPhone 11 Pro Max tesztjében nem fukarkodik a dicséretekkel. A telefont egyenesen a jelenlegi piac legjobb készülékének nevezik a szakértők, ami már csak azért is nagy szó, mert az Apple így újra visszanyerheti az elmúlt időszakban megkopnott dicsfényét, és végre ismét átveheti a vezetést a legjobb telefongyártó óriáscégek listáján.

Ugyanis, mint ahogyan arról már korábban is írtunk, a céget a sikerlistán korábban nem csak a Samsung, de a Huawei és az Oppo is megelőzte. Az iPhone 11-es szériája azonban egyelőre úgy látszik, beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A cég így visszaszerezheti az elorzott dicsőséget, és újból a legjobb és legkeresettebb okostelefon-gyártó szerepében tündökölhet.

Nem véletlenül imádják

Az iPhone 11 Pro Max nem alaptalanul lett a kritikusok kedvence. Ehhez a készülék kiemelkedően hosszú, több, mint 40 órás üzemideje, valamint a sokak által esztétikai szempontból bírált, azonban kétség kívül jól működő, hármas kamerarendszere is hozzájárultak.

Sőt, a tesztek szerint az új, prémium kategóriás Apple készülékek nem csak teljesítményüket, de strapabírásukat tekintve is a legjobbnak mondhatók. Ez főként a masszív, rozsdamentes acélból készült váznak, valamint a rendkívül szívós, kétoldali védőüvegnek köszönhető.

A hardveres teljesítmény azonban kevésbé képes megugrani a tavalyi fejlesztések színvonalát, ami persze nem azért van, mert az Apple rosszul választott volna, amikor az A13 chipek mellett döntött. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egyelőre nem igazán lehet erősebb megoldást mutatni, és őszintén szólva erre még egy darabig nem is lesz szükség.

A minőséget meg kell fizetni

A Pro Max a nemrégiben elstartolt 11-es iPhone széria legdrágább darabja, nagyjából 150.000 forinttal kell érte többet fizetnünk, mint az olcsóbb, iPhone 11 Pro-ért.

Kiemelt ajánlataink