A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Tizenhat millió ember nem tévedhet: ennyien választották idén a Huawei P30 Pro-t

Tizenhat millió ember nem tévedhet: ennyien választották idén a Huawei P30 Pro-t

Az IFA 2019-es adatai szerint az év egyik legsikeresebb okostelefonja nem más, mint a Huawei P30 Pro modellje. A készülékből fél év alatt nem kevesebb, mint 16 millió darabot adtak el, a gyártó éppen ezért már hivatalosan be is jelentette a széria folytatását.

Ezért annyira menő a P30 széria

Az elmúlt néhány évben a Huawei-nek sikerült feltornáznia magát a világ vezető okostelefon-gyártó cégei közé. Olyan nevekkel szállt ringbe, mint a minőségi, prémium kategóriás készülékeiről méltán híres Apple, vagy a Samsung, és világszerte egyre nagyobb rajongótábort sikerül magának szereznie. Nem véletlenül.

A szakértők szerint a Huawei sikere kiválóan illusztrálható a P30 modellek felkapottságán keresztül. Ezen készülékek sikere ugyanis leginkább a tökéletes ár-érték arányban rejlik, mely a Huawei termékeire általánosságban is jellemző.

A P30 készülékek felépítésüket tekintve kiválóan egyesítik magukban a csúcs- valamint a középkategóriás telefonok legnagyobb előnyeit, és alacsonyabb áron kínálnak olyan lehetőségeket, mint a versenytársak prémium kategóriás zászlóshajói.

Mindezek mellett a P30 kialakítása is rendkívül praktikus, a megfelelő védelem, például egy jó tok és egy masszív üvegfólia segít abban, hogy hosszú évekig hűséges társként használhassuk a mindennapok folyamán.

A tiltások ellenére is virágzik a cég

A Huawei rendkívül elégedett a P30 széria fogadtatásával, hiszen sikerült újabb szintre emelniük a P20 okostelefonok sikerét. A legutóbbi adatok szerint ugyanis a P30 Pro-ból már világszerte több, mint 16 millió darab kelt el, ez a szám pedig a jövőben várhatóan még növekedni is fog.

Az eladási adatok már önmagukban is figyelemre méltóak, azonban tekintve az Egyesült Államok Huawei ellen irányuló tiltását, különösen kiemelkedőnek számítanak.

Az elmúlt hetekben a Huawei lerántotta a leplet arról, hogy a P30 hamarosan néhány új színben is kapható lesz. Ezek a készülékek azonban nem csak megjelenésükben újulnak meg, de szoftveres szempontból is különböznek némileg a széria korábbi darabjaitól.

A hírek szerint az újragondolt P30 Android 10 operációs rendszerrel kerül piacra, annak érdekében, hogy a telefonon elérhetők legyenek a Google által fejlesztett alkalmazások is. Az Egyesült Államok ugyanis november 19-ig adott haladékot a cégnek arra, hogy frissítéseket biztosítson a már létező okostelefonjaihoz, a módosított P30 készülékek pedig még ebbe a kategóriába tartoznak.

Ellentétben a hamarosan megjelenő Mate 30-al, ami az amerikai bojkott miatt a Google alkalmazásai nélkül (beleértve a Play Store-t is) kerül a piacra.

Hogyan tovább?

Hogy mit hoz a jövő a Huawei számára, egyelőre nem tisztázott kérdés. Amíg az államokbeli tilalom nem oldódik fel teljesen, addig a cégnek új modellek helyett a P30-hoz hasonlóan a korábbi okostelefonok újragondolására, áttervezésére kell hagyatkoznia abban az esetben, ha továbbra is szeretné fenntartani az egyre növekvő eladásokat.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink