A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Most AJÁNDÉK éves előfizetést kap minden vásárlónk a ZÖLD ÚJSÁG online magazinra!

Samsung üvegfólia

Stílusos védelem Samsung üvegfóliával

A webáruházunk ezen kategóriájában edzett üvegből készült, fokozott keménységű, hydrogél és hybrid Samsung üvegfóliák vásárolhatók meg közel 120 féle készülék típusra, amelyek legnagyobb előnye, hogy pár ezer forintért cserébe több tízezer forintos javítási költséget lehet velük megspórolni.

Megvédik ugyanis a készülékedet az olyan költséges és kellemetlen balesetektől, mint az ütődés, a karcolás, vagy a kijelző betörése, amely a 35 éven aluli fiatalok körében rendkívül gyakori. A statisztikák azt mutatják, hogy az 50%-uk 1 éven belül összetöri a telefonját.

Mivel pontosan az adott modellre készítették őket, semmilyen fontos elemet sem blokkolnak, annak köszönhetően pedig, hogy a vastagságuk nem haladja meg a 0,3 mm, cseppet sem befolyásolják az érintés észlelését. Ergo észre sem fogod venni őket.

Hogy melyik lesz számodra a legjobb, az már csak az egyéni preferenciákon múlik

Bármelyik Samsung üvegfólia típusra is esik a választásod, az kétségtelenül a telefonod védelmét fogja szolgálni. De mindenképpen érdemes figyelembe venned az egyes verziók előnyeit.

Ilyen lehet például, hogy a 9H keménységű fóliákat még egy hegyes tárggyal vagy nagy erővel is nehéz megkarcolni. Vagy, hogy a hybrid fóliák kombinálják az edzett üveg tartósságát és a fólia rugalmasságát. A hydrogél fóliák TPU anyaghasználatnak köszönhető öngyógyulását pedig már nem is említjük.

A felhelyezésük körülbelül 10 percet vesz igénybe

Első lépésként tisztítsd meg a képernyő teljes felületét egy mikroszálas kendővel, majd ezután töröld át egy sima törlőkendővel is a végleges portalanítás érdekében! Ezt követően pedig a belső védőréteg eltávolítása után egy határozott mozdulattal, jól illeszkedőn rá kell helyezni a fóliát a képernyőre, amely ezután a ragasztórétegnek köszönhetően végigsimul a teljes felületen. Arra viszont mindeközben feltétlenül ügyelj, hogy ne maradjon levegőbuborék illetve porszem a kijelző és a fólia között!

Ne feledd, hogy az üvegfólia csak a kijelzőt védi!

Abban az esetben, ha teljes biztonságban szeretnéd tudni a mobiltelefonodat, akkor mindenképpen tanácsos választanod még egy hátlapi védőfóliát vagy egy szuper tokot is a kínálatunkból.

Szűrés

Kategória

Samsung üvegfólia összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 35 termék mutatása 727 db-ból
Következő oldal
1 - 35 termék mutatása 727 db-ból

Kiemelt ajánlataink