A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Főoldal / Összes termék / Mobiltelefon üvegfólia / Samsung üvegfólia / Samsung Galaxy S23 üvegfólia

Samsung Galaxy S23 üvegfólia

Samsung Galaxy S23 üvegfólia

Nem vitás, hogy a Samsung Galaxy S23 üvegfólia egy igen hasznos eszköz, hiszen senki sem azért ad ki pénzt mobiltelefonra, hogy tétlenül nézze, ahogy megkarcolódik vagy bereped a kijelző a mindennapi használat során. Az okoskészülékeket a gyártók igyekeznek ellenállóvá tenni, amennyire csak lehet, de valljuk be őszintén, nem ez a fejlesztések fő mozgatórugója. Emiatt fontos, hogy vásárlás után gondoskodjunk a készülék védelméről.

Samsung Galaxy S23 üvegfólia felhelyezése nem bonyolult

Arról talán már csak keveseket kell meggyőzni, hogy az üvegfólia használata előnyös.  Ennek ellenére sokan ódzkodnak tőle, mert amikor megpróbálták felhelyezni a telefonjukra, kudarcot vallottak. Nem sikerült precízen és tökéletesen felhelyezni a telefon kijelzőjére, inkább nem próbálkoztak újra. A legtöbben még ma is szakszervizek vagy üzletek gyakorlottabb alkalmazottaira bízzák a feladatot. Számukra jelent megoldást fólia felhelyezését segítő keret.

A Samsung Galaxy S23 üvegfólia felhelyezése szinte gyerekjáték a keret segítségével.  Azok számára is megkönnyíti a procedúrát, akik korábban felsültek a feladat közben vagy úgy érzik, nem elég ügyesek ehhez a művelethez. A keretnek köszönhetően precízen és stabilan ragaszthatják fel a telefon kijelzőjére az üvegfóliát.

A szinte láthatatlan, ultra vékony Samsung Galaxy S23 fólia kínálatából érdemes a 9H keménységgel bíró, Oleophob bevonattal rendelkezőt választani. Ez ugyanis fokozott védelmet biztosít és megakadályozza, hogy az ujjlenyomatok miatt hamar szennyeződések keletkezzenek a kijelzőn.

A kameralencséket védő üvegfólia biztonsága is fontos

Ne feledkezzünk meg az érzékeny kameralencsék védelméről sem. Ezen a típuson három hátlapi kamera található és komolyan hátráltatná a fotózás élményét, ha ezek közül akár csak egy is megsérülne. Aki azonban az üvegfólia felhelyezésétől megrettent, annak ez a művelet igazi rémálom lehet. Szerencsére a gyártók erre is gondoltak és applikáláshoz használható, praktikus szerelőfedelet helyeztek el a csomagban.

Tehát munkára fel, itt az alkalom, hogy mostantól egyedül birkózzunk meg a feladattal, a sikerélmény garantált.

Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy S23 üvegfólia összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 22 termék mutatása 22 db-ból
1 - 22 termék mutatása 22 db-ból

Kiemelt ajánlataink