A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Főoldal / Összes termék / Mobiltelefon üvegfólia / Samsung üvegfólia / Samsung Galaxy A34 5G üvegfólia

Samsung Galaxy A34 5G üvegfólia

Samsung Galaxy A34 5G üvegfólia
Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy A34 5G üvegfólia összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból

Maximális karcállóság a Samsung Galaxy A34 5G üvegfóliával

Bár a Samsung egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a telefonjainak a kijelzője a lehető legújabb, karcálló és törésálló üvegből készüljön, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne törhetetlen. Éppen ezért mindenképp érdemes védeni a telefonodat a külső ártalmaktól egy Samsung Galaxy A34 5G üvegfólia segítségével. Hiszen, ahogy szokás mondani a legjobb védekezés a megelőzés.

Vásárolj kijelzővédő üvegfóliát a SmartDiszkontnál!

A webáruházunk kínálatában kapható Samsung Galaxy A34 5G üvegfóliák többrétegű, hőkezelt, edzett üvegből készülnek, olyan eljárással, amely garantálja a karcállóságukat és az ellenállóságukat a mechanikai behatásokkal szemben.

A tapintási élményük sokkal jobb, mint a műanyag fóliák esetében, ráadásul esztétikailag is sokkal jobban mutatnak. Ezeket a fóliákat ugyanis úgy tervezték, hogy minden egyes kivágás pontosan illeszkedjen a képernyőre, és ne is lógjon azon túl. De ez abból a szempontból is előnyös, hogy a fólia a kezednek sem lesz zavaró, és a készülékedhez választott tokot is használni tudod majd vele.

Melyik a jobb: a 2,5D vagy az 5D üvegfólia?

Bár a 2.5D üvegfólia lekerekített szélei csak a kijelző széléig terjednek ki, amelynek eredményeként a porszemek könnyebben alá kerülhetnek, de a speciális ívének köszönhetően sokkal kellemesebb lesz majd nyomkodni, mert érezni fogod, hogy a telefon centruma jobban van védve.

Az 5D Samsung Galaxy A34 5G üvegfóliáról pedig tudni kell, hogy még inkább rákanyarodik a készülék szélére, és ezáltal sokkal jobban egybeolvad vele. Így szinte kizárt, hogy a porszemek a fólia és az előlap közé furakodjanak, illetve ha esetleg leejtenéd a telefont, akkor kisebb eséllyel indulna el hajszálrepedés a kijelzőjén.

Véleményünk szerint egy átlag felhasználónak szükséges védelmet az előbbi verzió is tökéletesen biztosítja. De természetesen, ha lelkiismeretfurdalás nélkül szeretnéd használni a telefonodat, vagy olyan helyen dolgozol, ahol veszélynek van kitéve, akkor számodra mindenképpen az 5D üvegfólia ajánlott.

Válassz az üvegfóliához egy szuper tokot is!

Bár a telefonod védelme érdekében már sokat teszel azzal, ha ellátod egy Samsung Galaxy A34 5G üvegfóliával, de mindenképpen arra szeretnénk biztatni, hogy válassz hozzá a kínálatunkból egy szuper, erős, ütésálló TPU réteggel és pontos kivágásokkal ellátott tokot is!