A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Főoldal / Összes termék / Mobiltelefon üvegfólia / Samsung üvegfólia / Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia

Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia

Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia

A Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia a mobilkijelző védelmének legjobb módja. Vannak felemelő érzések az életben. Ezek közül az egyik az, amikor egy hangos koppanás után felemeljük a mobiltelefont a földről és a pókhálósra tört üvegfóliát levéve, megnyugodva konstatáljuk: az okostelefonnak kutya baja.

 

Ehhez a megnyugtató érzéshez két dologra van szükség. Az egyik egy valóra vált rémálom, amikor kiejtjük a kezünkből a telefont, a másik egy megbízható védelmet nyújtó kijelzővédő üvegfólia. Persze, ki ne emlékezne még azokra a füstösen átlátszó fóliákra, amelyek felragasztás után egy héttel már bosszantóan felpöndörödtek a telefon sarkainál. Az idegesítő kis légbuborékokat ne is említsük. Szerencsére ez már a múlté, aki ma vásárol üvegfóliát, annak már nem kell szembesülnie ezekkel a problémákkal.

A Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia megéri az árát

A mobiltelefon megfelelő védelme a mindennapos sérülésektől egyáltalán nem zsebbe nyúlós feladat. Még akkor sem, ha nem csak a hátlapot szeretnénk megóvni, hanem a telefon egészét, beleértve az érzékeny kijelzőt és a kameralencséket is.

A Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia kínálatában találunk olyat, ami úgynevezett öngyógyító képességekkel rendelkezik. A prémium minőségű, leheletvékony hidrogél fólia a szó szoros értelmében nem nevezhető üvegfóliának, hiszen TPU anyagból készült és 24 órán belül az apróbb karcolások eltűnnek a felületéről. Ha még ezzel sem látjuk teljesen biztosítottnak az okostelefon kijelzőjének védelmét, akkor érdemes beruházni egy fliptokba, ami mágneszárral összecsukva tovább fokozza a biztonságot.

Régebben kifogásként merült fel az is, hogy a fólia miatt bizonyos szögből nem látszik, mi történik a kijelzőn. Ma már ez sem jelent problémát. Szintén előnyként kell megemlíteni, hogy minden Samsung Galaxy S23 Plus fólia tokbarát, egyszerűen felhelyezhető és eltávolítása után nem hagy ragadós nyomot.

Jó hír, hogy a kameralencséket is kristálytiszta üveggel védhetjük már a mindennapi használat során. Ezek a fedőlapok a teljes felületen megóvják a kamera részeket, és védelmet nyújtanak a karcolásokkal, törésekkel szemben.

Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy S23 Plus üvegfólia összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 19 termék mutatása 19 db-ból
1 - 19 termék mutatása 19 db-ból