Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Összességében láthatjuk, hogy a népszerű videómegosztó applikáció eladási folyamata közel sem zökkenőmentes. Ám az, hogy végül sikerül-e az amerikai tevékenységen továbbadni, csak 20.-án fog kiderülni. Összességében láthatjuk, hogy a népszerű videómegoszt

Nemrég jött ki a Huawei legújabb okos órája, mi pedig nem győztünk várni, hogy vethetessünk rá egy pillantást.

Apró kivitelezés, légies dizájn

A Huawei Watch Fit-et inkább a kisebb kialakítású órák közé lehet sorolni. Ennek köszönhetően szinte bárki csuklóján jól tud mutatni, hiszen még egy gyerek karján sem kirívóan hangsúlyos.

A szíjak mérete is illeszkedik ehhez, bár a színtől függően méretben eltérnek egymástól. A fekete és menta zöld szíj 13-20 centiméteres körméretre állítható, míg a rózsaszín 11-19 centiméteresre.
 

Az okos óra kijelzőjére még ránézni is kellemes.

Ugyanis a modellt 280x456 pixeles, AMOLED kijelzővel gyártják le. A kijelző további sajátossága, hogy fényre világosodik és sötétre elsötétül, ezért bármilyen fényviszonyban olvashatóak az okos órán kijelzett grafikák.

Akár az aktív óralap funkciót is bekapcsolhatod a készüléken, ami egy közel 20 percig tartó ébren lévő állapotot jelent a kijelzőn. Ugyan ez rányomja a bélyegét a töltöttségi időre, de egy ilyen kis mérettel megáldott órától nem is várhatunk csodákat teljesítmény terén. Apropó, ha már töltöttségnél tartunk, olyan 7-8 naponta érdemes tölteni a készüléket.
 

Semmi felesleges funkció, sőt

Funkciókat tekintve kicsit szegényesnek mondható a Watch Fit – bár nem is az volt a cél, hogy egy appokkal és fejlesztésekkel telezsúfolt órát hozzanak létre.

Vannak benne aktivitáskövető funkciók, pulzus- és SpO2 mérő, 5 ATM rátájú vízállóság, ezen felül az óra csatlakoztatható telefonhoz, ergo tud hívásokat és üzeneteket fogadni. Viszont nagyjából itt kifúlt a funkciók listája. Még zenét sem lehet letölteni rá, pedig a 4 GB-nyi hely ezt feltételezte volna.

Viszont az óra tudja kezelni a telefon zene appját. Apropó telefonos csatlakoztatás: a csatlakoztatási folyamat egy Huawei vagy egy Honor készüléknél pár perc alatt megvan, viszont más telefonoknál ez az idő kicsivel több lehet.

Bár ez sem meglepetés számunkra, hiszen a Huawei termékek általában Huawei és Honor telefonokhoz tudnak legjobban igazodni. Más készülék esetén le kell tölteni a Huawei Health appot a csatlakozáshoz.
 

Értesítés kezelés – az egyetlen kritikus pontja az órának

A Huawei Watch Fit minden funkciója viszonylag felhasznélóbarátan működik, ez alól az egyetlen kivétel az értesítések kezelése. Ugyanis egészen primitíven lett megoldva ez a rész, hiszen nem lehet rögzített üzeneteket küldeni az okosóráról, ahogy like jelet sem.

Ez azért lehet kritikus pont, mivel egy okos órán nem lehet betűket begépelni. Ezért, ha nem lehet gyárilag megírt üzeneteket vagy hangulatjeleket használni, konkrétan lehetetlen az órán válaszolni.

Viszont plusz pont az értesítéseknél, hogy mobillal összekapcsolva szinte bármelyik alkalmazástól kérhetünk értesítéseket az okos órára. Ezt a Huawei Health applikációján keresztül állíthatjuk be. Emellett kérhetünk TruSleep alváskövetést, automatikus frissítéseket vagy időjárás-jelentést is.

Utóbbi jól jöhet akkor, ha a természetet járjuk. Óralap tekintetében az okosórán is van választék, ám ha ezek nem felelnek meg az ízlésünknek, telefonról is beállíthatunk egyet. Közel 100 féle közül választhatunk, így biztosan megtalálod a számodra legideálisabb óralapot.

A Huawei Watch Fit alkalmazás listája nem bővíthető, de itt vannak a fent lévő alkalmazások:

·      rezgéses ébresztés

·      stopper

·      időzítő

·      zseblámpa

·      telefon keresése

·      légzésgyakorlatok

·      telefonos zenelejátszás és exponálás

·      értesítések

·      időjárás

·      edzések

·      edzés- és tevékenységelőzmények

·      edzésállapot

·      véroxigén-telítettség

·      pulzusszám

·      beállítások

Összességében a Huawei Watch Fit egy jó kis szerkezet lehet azoknak, akik csupán az alapfunkciókat igénylik egy okos óra esetén. Hiszen ez az óra elsősorban hobbi sportoláshoz és mindennapi tevékenységhez lett tervezve, így, ha te is a mozgás szerelmese vagy, meleg szívvel ajánljuk neked ezt a készüléket.

További cikkek
Ilyen a Huawei P40 Pro+

Ilyen a Huawei P40 Pro+

A Huawei nehéz időszakon megy keresztül a Google-el való csúnya szakítása óta. Emiatt jóval magasabb elvárásoknak kell megfeleljenek a kiadott telefonok. Hiszen valamivel pótolniuk kell a Google után hagyott űrt.
Elolvasom
Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro

A Xiaomi közép kategóriából az élre tör, és nem ismer lehetetlent. Az évek folyamán többször is bizonyította, hogy ott van a helye a vezető márkák között, erre pedig kitűnő példa az idén bemutatásra került két csúcstelefonjuk.
Elolvasom