A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Kezdőoldal / Blog / Az elemzők szerint az Apple 2020-as iPhone-ja lehet az, amire mindenki várt.

Az elemzők szerint az Apple 2020-as iPhone-ja lehet az, amire mindenki várt.

Miben lesz új?

Az elmúlt két évben az iPhone nem hozott nagy újdonságokat. A kamera, a processzor és az akkumulátor fokozatos javulását láthattuk, de a Notched kijelző és a Face ID debütálása óta, a 2017-es iPhone X óta nem történt jelentős változás, vagy új funkciók. E mellett az iPhone eladásai is lelassultak, az emberek jobban vigyáznak készülékeikre, és hosszabb idő után cserélik le azokat.

Ez azonban változhat az iPhone 12 megjelenésével. A hírek szerint az iPhone 12 Pro Max modell képernyője a szokásos 6,5 hüvelykről 6,7-re növekszik, míg a kisebb 5,8 hüvelykes típus 5,4-re csökkenhet. A közepes 6,1 hüvelykes modell változatlan marad, azonban egy továbbfejlesztett kijelzővel látják el. Az elemzők feltételezik, hogy minden 2020-as iPhone modell rendelkezni fog OLED kijelzővel, és támogatni fogja az 5G-t.

Az Apple talán elhagyja a Lightning portot

Amikor az iPads 2018-ban átváltott az USB-C-re, sok helyen lehetett olvasni a pletykát, miszerint az iPhone is követni fogja. Bár ez még nem történt meg, spekulációk vannak arra, hogy a következő iPhone ebben is újat hoz.

A legfrissebb iOS 13.4 béta megemlíti az ’over the air’ helyreállítási módot az iPhone készüléken. Ez jelentős változás lenne, ugyanis jelenleg az iPhone készülékeken az adatok helyreállításának egyetlen módja a számítógépen tárolt iTunes biztonsági mentés. A felhasználóknak csatlakoztatni kell telefonjukat egy számítógéphez egy Lightning - USB kábellel, de egy OTA folyamat kiküszöbölhetné ezt a folyamatot.

Kiemelt ajánlataink