A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

Okosóra-kiegészítők: szíjak, fóliák és tokok minden márkához

Ebben a blogcikkben az okosóra-kiegészítők világába kaphatsz bepillantást, bemutatva a legnépszerűbb termékeket, azok anyagát és ajánlott felhasználási területeit. Bármilyen okosóramárka mellett kötelezted el magad, kiegészítőkre szükséged lesz, ha másért nem, a védelem érdekében biztosan.

 

Az okosórák ma már messze túlmutatnak az egyszerű időmérésen. Számos extra funkcióval rendelkeznek, melyek hasznosak lehetnek sport, munka, egészségmegőrzés szempontjából egyaránt. A mindennapok megkönnyítésére is sokféle lehetőséget kínálnak, pl. mobilfizetési lehetőség vagy a navigációs segítség.

 

Azért, hogy ezek a nagyszerű termékek hosszú időn át betöltsék funkciójukat, fontos megóvni őket a külső sérülésektől. Webáruházunk kínálatában az okosóra-kiegészítők széles választékban megtalálhatók minden márkához.

 

Nézzük először az óraszíjakat, mint kiegészítőket

 

Az okosórák szíja egyetlen mozdulattal levehető és feltehető, tehát bármikor néhány pillanat alatt lecserélhető. Így egyetlen alapdarab számtalan stílusban viselhető. Tegyük fel, hogy rendszeresen jársz futni és méred a megtett kilométereket, a pulzusodat és az elégetett kalóriákat. Akkor válassz egy stílusos, de sportoláshoz is kényelmes szilikon óraszíjat. Ugyanezen a napon este egy partira vagy hivatalos, akkor a szilikonszíj egy pillanat alatt egy csodás karkötőre cserélhető, mely divatos kiegészítője lesz a szettednek. 

 

Milyen anyagú óraszíjak léteznek?

 

  • Szilikon: Ezek a szíjak rugalmasak és kényelmesek, ezért ideálisak szabadtéri tevékenységekhez és mindennapi használatra. Könnyen tisztíthatók és nem tesz kárt bennük az izzadság, így sportolók is bátran használhatják.
  • Bőr: A bőr elegáns megjelenést kölcsönöz az okosórának, ezért tökéletes választás üzleti találkozókra vagy formális eseményekre. Azonban figyelni kell a bőr ápolására, hogy hosszú távon is megőrizze minőségét.
  • Fém: A fémszíjak, mint a rozsdamentes acél, tartósak és elegánsak, ideálisak mindennapi és formális viseletre egyaránt. Ezek gyakran állíthatók, így pontosan illeszkednek a csuklóra.
  • Ékszerek: Karkötőnek tűnő láncok és gyöngyök.

 

Okosóra-kiegészítők: első a védelem

 

Az üvegfólia az okosórák kijelzőjének védelmét szolgálja, szükség is van rá, hiszen nap mint nap ki van téve különféle behatásoknak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ezeknek a finom felületeknek elég annyi, hogy folyamatosan érintkezik a kabátod ujjával, máris karcok keletkezhetnek rajta. Annak érdekében, hogy hosszú időn át szép és használható maradjon, érdemes befektetni egy üvegfóliába.

 

A karcolásokon túl valamilyen szinten az ütésvédelemben is segítségünkre lehet. Nem teszi a kijelzőt törhetetlenné, kisebb koppanások, esetleges leesés alkalmával, ha szerencsénk van, akkor csak a fólia reped meg. 

 

A következő védelmi vonal a tok

 

Anyagukat tekintve leginkább műanyagból készülnek, és egy egyszerű mozdulattal felpattinthatók az órára. Védenek a karcok ellen, de egy leesés miatt sem kell aggódni, hogy baja esik a szerkezetnek. 

 

Az okosóra-kiegészítők nemcsak a készülékek védelmét és élettartamának meghosszabbítását szolgálják, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy az órákat egyéni stílusunkhoz igazítsuk. Legyen szó sportolásról, üzleti találkozóról vagy mindennapi használatról.

 

Nézz szét webáruházunk kínálatában, hiszen okoskiegészítők tárháza vár rád. Több mint 60.000 terméket kínálunk online és üzleteink polcain is.