Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Októberben jön a Huawei hajtogatható szupertelefonja, a Mate X

Kínában már októberben elérhető a Huawei legújabb készüléke, a Mate X, melynek világszintű debütálása novemberben várható.

Úgy tűnik, egy ideje ki sem látunk a jobbnál jobb, új okostelefonok közül. Először az iPhone 11, majd a Mate 30, most pedig a hónapok óta késő, új Mate X, mely a legfrissebb információk szerint már októberben a boltok polcaira kerülhet. De mit is várhatunk majd pontosan a készüléktől?

Kínában már októberben startol

A híreknek nagy valószínűséggel hihetünk, hiszen nem másodkézből történő szivárogtatásról van szó. Az információt, mely szerint a Samsung Galaxy Fold-hoz hasonlóan behajtható Huawei Mate X okostelefon várhatóan októberben, de legkésőbb november elején elérhető lesz, maga Richard Yu, a cég vezérigazgatója osztotta meg a nyilvánossággal.

A megjelenés októberi időpontja kínában már fix, azt azonban, hogy az Államokba és Európába mennyi késéssel jut el a készülék, még egyelőre nem tudni.

A globális bevezetés a hivatalos információk szerint novemberben várható, de a Huawei azt tanácsolja, hogy kövesse mindenki figyelemmel a friss hírleveleket. Valószínűsíthető, hogy amint beindul a készülék tömeggyártása, úgy a megjelenés napjával kapcsolatos információk is hamarabb elérik az internetes fórumokat és egyéb platformokat.

Több változat is érkezik?

A Mate X telefont a gyártóeredetileg Kirin 980 lapkával, valamint külső 5G modemmel látta el. Egyes hírek szerint azonban idő közben ezt a megoldást az integrált 5G modemmel ellátott Kirin 990-re cserélték.

Egyelőre azonban nem tudni, hogy a Huawei csak az utóbbi megoldást tervezi-e piacra dobni, vagy pedig mindkét készülékkel előrukkolna az ősz folyamán, az utóbbit afféle prémium kategóriás opcióként megtartva.

Az olcsósított verzióra egyébként nagy valószínűséggel szükség is lesz, hiszen a készülék a jelenlegi előrejelzések szerint várhatóan még a Samsung Fold-nál is drágábban kerül majd a boltok polcaira.

Éppen ezért, ha már beruházunk rá, érdemes lesz úgy vigyáznunk rá, mint a szemünk fényére, és minimum egy jó minőségű tokkal megóvni az esetleges sérülésektől.

Kicsit olyan, mint a Galaxy Fold, de mégsem

A Mate X az első olyan okostelefon, melynek nem csak a képernyője hajlítható, de 5G-s modemmel is rendelkezik. A készülék ebben, és némileg kialakításában is eltér a Samsung hasonló csúcsmobiljától, a galaxy Fold-tól.

További cikkek
Ilyen az ASUS Zenfone 7

Ilyen az ASUS Zenfone 7

Már korábban is írtunk arról, hogy várhatóan milyen lesz az ASUS legújabb telefonja, a Zenfone 7. Pár hete ki is jött az új modell, így első kézből tudhatod meg, hogy mik valósultak meg a megjelenés előtti elképzelésekből.
Elolvasom