A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Búcsú a hajszálrepedésektől: törhetetlen üvegből készül az iPhone 11 kijelzője

Búcsú a hajszálrepedésektől: törhetetlen üvegből készül az iPhone 11 kijelzője

Az elmúlt időszakban rengeteg érdekes információ szivárgott k az Apple hamarosan debütáló csúcstelefonjait illetően.

Az iPhone 11 szériával kapcsolatos meglepetések azonban még korántsem értek véget, a legfrissebb hírek szerint ugyanis az új frontkamera és az USB-s gyorstöltő mellett az új telefonok még egy, nagyon hasznos újítást is kapnak majd a gyártótól, melynek főként azok örülhetnek, akik hajlamosak elejteni, vagy megütni készüléküket.

Nem csak „okosabb” de masszívabb is lesz az új iPhone

Az elmúlt években az Apple leginkább a belső funkciók bővítésére, valamint a készülékek méretének növelésére koncentrált, ha csúcstelefonjainak fejlesztésére került a sor. Az egyre nagyobb kijelzők azonban egyre nagyobb üveglapból készülnek, ezek törékenysége pedig sok fejfájást okoz a kevésbé óvatos felhasználóknak.

Könnyen megeshet, hogy telefonunk kiesik a zsebünkből, miközben lehajolunk, de az is lehetséges, hogy nagyobb erővel ütődik neki az asztalnak, és máris kész a baj. Ilyen szituációkban könnyen előfordulhat az, hogy kijelzőnk megreped, vagy rosszabb esetben betörik, és teljes mértékben használhatatlan lesz, cserére szorul.

A megfelelő gyári kijelző pótlása pedig, mint tudjuk, egyáltalán nem olcsó mulatság.

Habár az Apple sokat dolgozott azon, hogy az iPhone korábbi szériái egyre strapabíróbbak legyenek és ellenálljanak a negatív külső hatásoknak, egészen idáig nem sikerült eljutni a tökéletes, törésálló kijelző megalkotásáig.

Úgy tűnik azonban, végre ennek is eljött az ideje, és az iPhone 11 megjelenése után kevesebb repedt, megrongálódott kijelzővel ellátott telefonnal találkozhatunk majd a felhasználók kezében.

A 11-es széria modelljei ugyanis edzett, törésálló üvegből készült kijelzőkkel kerülnek majd a szaküzletek polcaira, ennek köszönhetően pedig végre elkerülhető lesz a repedt érintőképernyő okozta bosszúság, és a cserével járó, súlyos anyagi kiadások többsége.

Fő az óvatosság

Hogy az Apple milyen fajta üvegből készíti az új modellek kijelzőit, arról egyelőre nem tudunk pontos adatokkal szolgálni. Ám tekintve, hogy bizonyos edzett üvegfóliák akár 15 méteres zuhanás esetén is képesek védelmet biztosítani telefonunk képernyőjének, reménykedhetünk abban, hogy az új iPhone meglehetősen strapabíró lesz, hiszen az Apple mindig is prémium kategóriás termékeiről volt igazán híres.

Az edzett érintőképernyő hatalmas előrelépés a korábbi modellek kialakítását tekintve, és rengeteg fejfájást spórolhat meg a telefonjukra kevésbé figyelő felhasználóknak is. Természetesen azonban az edzett üvegből késszült kijelző sem jelenti azt, hogy készülékünkkel kedvünkre dobálózhatunk.

Adódhatnak ugyanis olyan helyzetek, melyekben a legmasszívabbnak gondolt, „törhetetlen” üvegfelület is megadhatja magát. Éppen ezért érdemes minden eshetőségre felkészülni, és új iPhone-odra egy dizájnos tokot és egy, a maximális biztonságot erősítő védőfóliát is beszerezned.

Az iPhone 11.es szériáját érintő újdonságokról blogunkon már korábban is foglalkoztunk, akkor az USB-C gyorstöltés lehetőségéről, illetve a korábbi generációkhoz  képest felmerült, alapvető újdonságokról írtunk rövid beszámolót.

Tokok a készülékhez:

iPhone 11 tokok

iPhone 11 Pro tokok

iPhone 11 Pro Max tokok

Kiemelt ajánlataink