A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Szeptemberben érkezik az iPhone új generációja

Szeptemberben érkezik az iPhone új generációja

A hírek szerint már egy hónapot sem kell várni, és érkezik a legújabb iPhone széria, melyet a tech-rajongók meglehetősen vegyes érzelmekkel várnak. Mondhatni: örülnek is, meg nem is.

Az Apple ugyanis bejelentette, hogy idén nem feltétlenül kell hatalmas újításokra számítani, mindössze néhány, apróbb fejlesztéssel kell beérnünk, melyeknek főként csúcskategóriás modellekre pályázó vásárlók örülhetnek majd igazán.

Három új iPhone is érkezik még idén

A hírek szerint az Apple ebben az évben, egész pontosan még szeptemberben három új készülékkel is előrukkol majd. Hatalmas változást azonban előre láthatólag nem érdemes várnunk tőlük, hiszen mind külsőre, mind pedig képernyőméretüket illetően hasonlóak lesznek a korábbi modellekhez.

Az új széria az olcsóbb iPhone XS, valamint a csúcskategóriás az iPhone XS Max és az iPhone XR készülékeket fogja felváltani. És habár az új készülékek csak az ősz kezdetére várhatók, már most meglehetősen megosztják az Apple telefonokért rajongó közönség véleményét.

Jön a tripla hátlapi kamera, de milyen áron?

Az egyik legfőbb újdonságot a hátlapi kamera modernizálása jelenti. A hírek szerint egyes konfigurációkban a közelgő iPhone 11, valamint az iPhone 11+ is a Huawei csúcskategóriás készülékeihez hasonló tripla hátlapi kamerát kaphat, felváltva a korábbi egy, illetve kétkamerás megoldást.

Ez persze szép és jó, azonban sokan már az új, Mate 20 Pro-hoz hasonló kialakítású „kamerasziget” külsejével sem elégedettek igazán. Ám több helyen olvashatunk arról, hogy ennek megjelenése, a készülék testéből való kitüremkedése még nem véglegesen.

A külső mellett azonban akad még egy dolog, ami a legtöbb iPhone fanatikus körében kiverni látszik a biztosítékot.

Egyes híresztelések szerint ugyanis az új iPhone szériának kizárólag a csúcskategóriás konfigurációiba építenék be három kamerával ellátott kameraszigetet. Az alapmodellekbe, tehát az XS-t váltó készülékekbe továbbra is csak két szenzort tenne a gyártó.

Hogy a cég valóban meglépi-e ezt a megoldást, az egyelőre kérdéses, azonban tény, hogy meglehetőse szokatlan, és sokakban valószínűleg ellenszenvet kiváltó húzás lenne a presztizs értékű műszaki cikkeket gyártó tech óriáscég részéről. Pláne annak tükrében, hogy a tripla kamera jelenti a legfőbb újítást, ami az új, 11-es szériát megkülönbözteti az iPhone korábbi, X generációjától.

A zenekedvelők örülni fognak

Az iPhone 11-es szériája persze nem csak kamera terén tartogat újdonságokat. A közelgő telefonok állítólag egyszerre két audio eszközre is képesek lesznek Bluetooth-jelet küldeni, ezáltal két AirPosd-ot is csatlakoztathatunk a készülékhez, és egyszerre ketten hallgathatunk zenét rajta, vagy autóban utazva külön hallhatjuk az egyik pár AirPods segítségével a navigáció hangját, míg közben valaki egy másik párral, ugyanarról a készülékről zenét hallgathat.

Arról is olvashattunk azonban, hogy ez az újítás a Bluetooth 5.0-ás technológiának köszönhető, ilyen formában pedig esélyes lehet az is, hogy egy szoftverfrissítés keretében nem csak az iPhone 11-es készülékeken, de a korábbi szériákba tartozó telefonokon is elérhető lesz.

iPhone 11 tokok

iPhone 11 Pro tokok

iPhone 11 Pro Max tokok

Kiemelt ajánlataink