Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
A Bluetooth FM transmitter megoldás kellemes autós zenehallgatáshoz

A Bluetooth FM transmitter megoldás kellemes autós zenehallgatáshoz

Ha az autód nem a legmodernebb zenelejátszó eszközökkel felszerelt típus, akkor sem kell csüggedned, hiszen egy Bluetooth FM transmitter megoldást nyújthat erre. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy utazás közben is kedvenc zenéidet hallgasd, miközben extra funkciókat is kínál számodra. 

 

Webáruházunk kínálatában több típusú Bluetooth FM transmitter áll rendelkezésedre. Ha beszerzel egy ilyet, nem kell többé az unalmas reklámokat és az idegesítő híreket hallgatni, csakis a kedvenc zenéid lesznek műsoron. Mindezt hogyan? Egyszerűen csak összeköti az autó hangrendszerét a mobiloddal vagy egy külső adattárolóval. 

 

Mikor válik hasznodra a Bluetooth FM transmitter?

 

Abban az esetben, ha régebbi típusú járműről van szó, ahol csak rádió és CD-lejátszó alkalmas a zenehallgatásra. Nem szeretnél több százezer forintot költeni egy komplett fejegységre, mégsem szeretnél lemondani a minőségi zenehallgatás lehetőségéről. Az újabb típusú autókban már gyárilag beszerelt hangtechnika áll rendelkezésre, különböző csatlakozási lehetőségekkel, ebben az esetben nem sok értelme lenne beszerezni egy ilyen kütyüt.

 

Nézzük, milyen lehetőségek jöhetnek szóba!

 

A legegyszerűbb modellek mindössze pár ezer forintos kiadást jelentenek, mégis rengeteget dobnak az autó felszereltségén. Nézzük például a Mcdodo Bluetooth FM transmittert, mely autós töltővel, 2 db USB-A porttal rendelkezik. Ennek köszönhetően zökkenőmentesen töltheted a telefonodat útközben is, vagy egy pendrive segítségével a számodra kedves zenéket is élvezheted. 

 

Mindemellett Bluetooth-csatlakozásra is adott a lehetőség, mely stabil vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé. Ezzel a lehetőséggel már nemcsak a zenelejátszás lesz egyszerű, hanem a telefon kihangosítása is megoldódik, segítve a zavartalan vezetést. 

 

Hogyan működik az eszköz?

 

Lényegében annyi, hogy az adattárolókon (például SD-kártyán vagy USB-eszközön) található zenéket, vagy manapság már inkább Bluetooth-on keresztül érkező audiojeleket rádiójellé alakítja. Az autórádió megfelelő frekvenciájának beállításával ezeket a jeleket foghatjuk, és a hangszórókon keresztül hallhatjuk. Így gyakorlatilag egy saját zenegyűjteményt alakíthatsz ki az autódban. 

 

Használatát tekintve nagyon egyszerű, mindössze a jármű 12 voltos szivargyújtójához kell csatlakoztatni, amely elegendő energiát biztosít a működéséhez. Nincs szükség külön autóvillamossági szerelőt keresni, aki beépíti a szerkezetet. Kézi beállítással válasszunk frekvenciát, a rádióadóktól minél távolabbit, hogy elkerüljük a hangtorzulást. 

 

Egyes modellekhez távirányító is tartozik, így a többi utas számára is lehetőség adódik az eszköz kezelésére. Ez a funkció is a biztonságot szolgálja, hiszen az utazás közben nem a vezetőt terheli a zene kiválasztása, hanem a hátsó ülésen utazók is megtehetik azt. 

 

Mit vegyünk figyelembe az eszköz kiválasztásakor?

 

Itt az egyetlen fontos dolog az, hogy lehetőleg előre döntsük el, hogy milyen módon szeretnénk használni, külső adathordozón vagy Bluetooth-on keresztül szeretnénk élvezni a zenét, vagy intézni a telefonhívásokat. Valamint érdemes olyan terméket választani, ahol a kézi beállítások is támogatottak

 

A Bluetooth FM transmitter egy viszonylag olcsó és egyszerű megoldás arra, hogy autód zenei élményét újjávarázsold és személyre szabottabbá tedd. 


Ha bármilyen kérdésed merülne fel az eszközzel kapcsolatban, legyen az a kiválasztással kapcsolatos vagy beüzemelést követő, akkor keress minket elérhetőségeinken.