Samsung Galaxy A20e

Ahogyan az e végződés is jelöli, az A20e egy kompakt változata a normál A20-nak, ami egy 5.8 “-os HD+ infinity kijelzőt kapott.

Azok akik esetleg től nagynak találták a Samsung Galaxy A20 méreteit, most rátalálhatnak a nekik ideális méretre a Samsung Galaxy A20e formájában. Habár 6.4” helyett csak 5.8” lesz, minőségileg nem lesz kifogásunk. Super AMOLED kijelzőt kapunk, 720x1560-as felbontással. A többi specifikáció változás nélkül marad, még a kamera is.

A változás a kisebb méret miatt, az akkumulátort érinti. Az A20e esetében egy 3.000 mAh akkumulátort kapunk, de 15W gyorstöltéssel. A készülék méretei várhatóan: 14,7 x 6,9 x 0,83 Cm lesz, és a két színválasztékunk a fehér és fekete lesz. Továbbá amit még eddig tudunk, hogy az Android 9.0 Pie lesz az operációs rendszere, One felhasználói interfésszel.

Az áráról és várható érkezéséről jelenleg még semmit nem tudni. Annyi biztos hogy egy megfontolandó választás lesz sokaknak. Samsung Galaxy A20e tokok-at ide kattintva találsz.

További cikkek
Huawei Mate 20 Lite specifikáció, vélemények

Huawei Mate 20 Lite specifikáció, vélemények

Milyen is a Huawei Mate 20 Lite anyaghasználata és minpsége összeségében? Kezdjük talán azzal hogy a készülék fém keretrészt kapott, két üveg felület között, így már garantált is a prémium hatás. Ha nem egy erős középkategóriás készülékként gondolunk rá, kézben tartás után azt gondolnánk ez egy felső-kategóriás telefon.
Elolvasom
Samsung Galaxy A40 specifikációk

Samsung Galaxy A40 specifikációk

A Samsung az idei évben megszüntette a J szériát, és helyette a jobban csengő A sorozatot bővítette ki néhány új termékkel. Így született meg a Galaxy A40 nevű mobiltelefon, amely az alsó középkategóriát képviseli a dél-koreai vállalat gigantikus termékflottájában.
Elolvasom