A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

iPhone 11 Guess tokok

Mit kell tudni az iPhone 11 tok termékekről?

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle iPhone 11 tok megtalálható, melyek különféle színekben, mintázatokkal és kialakításokban állnak rendelkezésre. Az iPhone 11 telefonok elkészítésekor már Gorilla Glass-t használt fel az amerikai gyártó, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a prémium modellek ne szorulnának védelemre.

Az iPhone 11 tokok segítenek megvédeni a telefont a mindennapok során fellépő veszélyek elől, így mindenképpen ajánlott beszerezni egy megfelelő tokot. A SmartDiszkont kínálatában elérhető iPhone 11 telefontok modellek saját raktárból kerülnek kiszolgálásra, ezért 1-2 nap alatt kiszállításra kerülnek. Nagyon fontos ez a gyorsaság, mert az újonnan megvett iPhone 11 már a kicsomagolása pillanatától kezdve védelemre szorul.

Az iPhone 11 tok termékek között is sokféle változat található, melyek többféle feladatot is elláthatnak. A jó minőségű iPhone tokok elsődleges célja a telefon testének védelme az olyan naponta érkező behatások elől, mint a por vagy szennyeződések.

Az iPhone 11 ütésálló tok változatok különös kialakításuk miatt képesek felvenni az okostelefon leejtésekor vagy máshonnan érkező erőhatás jelentős részét, így csökkentve a sérülés veszélyét, amennyire csak lehet. Kedveltek a flip tokok is, ezek behajtott állapotban ugyanis a kijelző védelmét is elláthatják, amely így sokkal kevésbé karcolódik, és a telefon leesésekor is hatalmas szolgálatot tehetnek.

Milyen egy jó iPhone 11 tok?

A SmartDiszkont kínálatában található iPhone 11 tokok közül mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, hiszen a praktikum mellett a dizájn is fontos része egy mai modern Apple toknak. Ezzel a telefont tökéletesen személyre szabhatjuk, és megjelenésében is illeszkedhet a stílusunkhoz, ruházatunkhoz, kiegészítőinkhöz.

A fentiek miatt nem is lehetséges kijelölni csupán néhány Apple tokot, hogy azok legyenek a legjobb iPhone 11 tokok, mivel csupán rajtunk múlik, melyik nyeri el a tetszésünket. Bármelyik tokot is választjuk, a lehető legtöbbet tesszük meg azért, hogy az iPhone 11 készülékünk sokáig elláthassa a feladatát, és minél kevesebb sérülés érje a mindennapok során.

Szűrés

Kategória

iPhone 11 Guess tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 4 termék mutatása 4 db-ból
1 - 4 termék mutatása 4 db-ból