A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Most AJÁNDÉK éves előfizetést kap minden vásárlónk a ZÖLD ÚJSÁG online magazinra!

iPhone 14 Pro Max Karl Lagerfeld tokok

Mire érdemes figyelni az iPhone 14 Pro Max tok termékek rendelésekor?

Az Apple az iPhone 14 Pro Max telefonokban egyesíti a Max változatok nagy méretét és a Pro telefonok fejlett tudását. Így egy olyan okostelefont vehetünk kézbe, ami tekintélyes megjelenésű, 120 Hz-es OLED kijelzőt és Apple 6 Bionikus chipet használ, I alakú notch kialakítással.

Természetesen ez a csúcsmodell továbbra is megmaradt egy nagyon sérülékeny eszköznek, amely nehezen tűri a leejtést, a nagyobb erőbehatásokat, vagy akár csak a mindennapok rohanásában elszenvedett sérüléseket.

Érdemes beszereznünk egyet az iPhone 14 Pro Max tok termékek közül, így már előre gondoskodhatunk arról, hogy ha baleset éri a telefont, a lehető legkisebb sérüléssel megússza. Mivel a szerviz nagyon drága, így mindenképpen visszahozza az árát.

Milyen iPhone 14 Pro Max tokok léteznek?

A SmartDiszkont kínálatában széles körben megtalálhatók az Apple iPhone 14 Pro Max okostelefonjára való tokok. A szilikon tokok egyszerűek, mutatósak, és mivel rendkívül divatos a megjelenésük, ezért sok fiatal elsőszámú választásának számítanak. Már ez a könnyed kis szerkezet is ad egy extra védelmet az okostelefonnak.

Az ütésálló iPhone 14 Pro Max tokok erősített kivitelben készülnek, és a felépítésük fő célja, hogy minél több erőhatást elnyeljenek a készüléket érő hatalmas megterhelés közben. Ilyen lép fel például akkor, amikor a telefon közvetlenül az élére esik, vagy véletlenül valamilyen csúcsos, kiálló dologba ütjük bele. A kis területen koncentrálódó erő hatására a telefonunk kijelzője eltörhet, a háza megrepedhet, illetve az alaplapja is tönkre mehet.

Szintén nagyon kedveltek a fliptokok, melyeknél egy behajtható előlap takarja el a kijelzőt, amikor nem használjuk a telefont. Mivel ez egy mozdulattal rácsukható a készülékre, sokan szeretik.

Hogy melyik a legjobb iPhone 14 Pro Max tok, az mindig az egyéniségünktől függ. A SmartDiszkont kínálatában ugyanis nagyon sokféle szín, minta és forma érhető el a tokok között, ezért szinte nehezünkre is esik, hogy eldöntsük, melyik tetszik nekünk a legjobban. Egy jól kiválasztott iPhone tok ugyanis nem csak védi ezt a drága készüléket, de mutatja a külvilágnak a stílusunkat, és teljesebbé teheti a napjainkat.

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Pro Max Karl Lagerfeld tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 25 termék mutatása 25 db-ból
1 - 25 termék mutatása 25 db-ból

Kiemelt ajánlataink