A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

iPhone 12 Karl Lagerfeld tok

Miért fontos a megfelelő iPhone 12 tok vagy iPhone 12 Pro tok beszerzése?

Az Apple az iPhone 12, illetve az iPhone 12 Pro telefonjai elkészítésekor ügyelt arra, hogy a jól bevált Gorilla Glass-t használja fel, kiegészítve az alumínium vagy a rozsdamentes acél kerettel. Az eredmény egy csodálatos megjelenésű, modern okostelefon lett, mely sajnos továbbra is extra védelmet igényel a felhasználóktól.

Már a megvásárlást követő rövid időn belül ajánlott a megfelelő iPhone 12 tok vagy iPhone 12 Pro tok beszerzése, hiszen az ördög nem alszik, és egy véletlen leejtésből könnyen hatalmas anyagi kár keletkezhet. A SmartDiszkont felkészült a gyors kiszállításra, hiszen a kínálatban látható iPhone 12 / 12 Pro tokok a raktárban várják, hogy kiválasszák őket, és 1-2 napon belül meg is érkezhetnek hozzánk.

Mire kell figyelni egy iPhone 12 vagy 12 Pro tok kiválasztásakor?

Az iPhone 12 tok termékek szerencsére egyaránt tökéletesen illeszkednek az iPhone 12 és az 12 Pro telefonokra is. Ennek az az oka, hogy a két széria készülékeinek megegyezik a mérete és a részeik kialakítása is. Az eltérések az anyagválasztásban és a belsőjükben találhatók, ezért legalább arra nem kell ügyelni, hogy az iPhone 12 tokok vagy az iPhone 12 Pro tokok közül válasszunk.

A SmartDiszkont kínálatában több száz iPhone tok érhető el minden kategóriában, ezért kizárólag rajtunk múlik, hogy melyik stílust részesítjük előnyben. Van, aki az iPhone 12 szilikon tok termékeket keresi, míg mások az ütésálló tokokat részesítik előnyben. Ez utóbbiak speciálisan úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legnagyobb mértékben elnyeljék azt az erőhatást, ami például leejtéskor is éri az iPhone telefont. A segítségükkel jelentősen csökkenthető az a kockázat, hogy az iPhone 12 vagy az iPhone 12 Pro készülékünk tönkre menjen vagy nagyon súlyos károkat szenvedjen.

Az iPhone 12 flip telefontokok behajtva védik az okostelefon kijelzőjét, így az nehezebben karcolódik meg, a ráfröccsenő folyadékok letörölhetők, és még a leesés során is ad egy extra védelmet az ütés ellen.

Mivel az iPhone 12 tok és Pro 12 tok termékek is nagyon sokféle színben, formában, mintázatban és kialakításban vásárolhatók meg, ezért semmi akadálya annak, hogy a vadiúj tok a mi stílusunkhoz illeszkedjen. A modern tok emellett nem csak a telefont védi a mindennapok során, de hűen mutathatja, melyik együttes, sorozat, cég vagy stílus rajongói vagyunk.

Szűrés

Kategória

iPhone 12 Karl Lagerfeld tok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 3 termék mutatása 3 db-ból
1 - 3 termék mutatása 3 db-ból