A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Október közepén érkezik a Google Pixel 4

Október közepén érkezik a Google Pixel 4

Az elmúlt hetekben sok pletykát hallhattunk a Google új csúcstelefonját illetően. A gyártó azonban most megerősítette a legfontosabb információt. Október 15-én végre érkezik a Google mobiljainak új zászlóshajója, a Pixel 4 széria!

Valódi csúcsmobilt várhatunk

A Google idén már két új Pixel mobillal is előrukkolt, azonban ezek a készülékek a korábban ismert, középkategóriás vonalat erősítették. A legújabb, hamarosan debütáló Pixel 4 személyében azonban a híresztelések szerint valódi zászlóshajó befutására készülhetünk.

A nem hivatalos információk szerint mind a Pixel 4, mind a 4 XL AMOLED kijelzőkkel kerül majd piacra, előbbi készülék 5,8, utóbbi pedig 6,3 hüvelykes méretben, és előre láthatólag mindkét mobil támogatja majd a 90Hz-es megjelenítést.

Az ősszel debütáló csúcstelefonokhoz hasonlóan pedig a Pixel 4 is több kamerát kap majd, melyek az iPhone 11-hez és a Mate 30-hoz hasonlóan egy hátsó kamerasziget formájában helyezkednek el a készüléken.

Hardveres teljesítményüket tekintve egyelőre nem sokat tudni az új eszközökről, de a Google valószínűsíthetően a Snapdragon 855 nevű lapkával látja el a mobilokat, 4, illetve 8 gigabájtos rendszermemóriával megtámogatva.

Tárhelyet tekintve minimum 128 gigabájtra számíthatunk, az akkumulátorok pedig a híresztelések szerint 3700 és 2800 mAh-s teljesítményre lesznek képesek. Hogy a telefont milyen típusú töltővel illetve USB-csatlakozóval látják el, arról egyelőre nem áll rendelkezésre hivatalos információ.

Nem tudjuk pontosan, mire számítsunk, de jók az előjelek

Egyelőre úgy tűnik, a Google nagyon titokzatos az új Pixel szériát illetően, hiszen meglehetősen kevés, megbízhatónak nevezhető információ szivárgott ki a hamarosan debütáló készülékeket illetően.

Egyes források azonban abban bíznak, hogy a Pixel 4 és a Pixel 4 XL nem csak kiváló minőségű, csúcskategóriás telefonok lesznek, de egyenesen úttörőnek is számítanak majd a mobilkészülékek piacán. Néhány elemző szerint ugyanis nem kizárt, hogy a Google végre bevezeti a Project Soli panelek alapján kidolgozott Motion Sense használatát.  

A Motion Sense nem más, mint egy olyan elektromágneses szenzor, ami lehetővé teszi azt, hogy bizonyos készülékeket érintés nélkül tudjunk vezérelni. Hogy a technológiát pontosan milyen formában szeretné integrálni a Google okostelefonjai esetében, azt még pontosan nem tudni. Azonban tény és való, hogy egy érintés nélkül vezérelhető készülék elképzelése már önmagában is komoly high-tech érzetet kelt az emberben.

Nem csak a Pixel 4-nek örülhetünk

Habár az októberi „Made by Google” esemény csúcsa egyértelműen a Google Pixel 4 széria leleplezése lesz, előreláthatólag nem ez lesz az egyetlen olyan dolog, aminek a kütyük szerelmesei örülhetnek majd az ősz folyamán.

A jelenleg kiszivárgott információk szerint a csúcsmobilok mellett főként az okosotthon technológiájával kapcsolatos innovációkra, valamint a Google Chrome OS operációs rendszerrel megjelenő, új számítógépre is számíthatunk majd.

Mindenesetre október 15-én akit érdekel, elő kézből értesülhet majd az újdonságokról, a Google ugyanis az egész „Made by Google” eseményt élőben fogja közvetíteni a Youtube felületén.

Kiemelt ajánlataink