A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Különleges kiegészítő érkezhet az iPhone 11-hez

Különleges kiegészítő érkezhet az iPhone 11-hez

A következő hetekben az Apple az iPhone 11 megjelenése mellett több új termékkel is előrukkol. Érkezik az Apple Watch 5, és a 10.2 hüvelykes iPad is, ráadásul egy rejtélyes tweet-nek köszönhetően úgy tűnik, az alma szerelmesei valami igazán nagy dobásra is számíthatnak a brandtől.

„De van itt még egy dolog”

Egyelőre csak találgatni lehet, mire gondolt pontosan az Apple informátora, mikor alig pár nappal ezelőtt Twitter profilján az Apple alapító Steve Jobs szavait idézve a következőt posztolta: „But there's one more thing...”, azaz „De van itt még egy dolog”. Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk: a cég nagy dobásra készül, hiszen az elmúlt években sosem volt olyan, hogy hiába idézték volna az cég egykori vezetőjének ikonikus szavait.

A bejegyzés után természetesen az Apple fanatikusok lázas találgatásba kezdtek. Mi lehet az a hatalmas horderejű újdonság, aminek a súlya elég nagy ahhoz, hogy a 2011-ben elhunyt Apple vezér szavaival harangozzák be az érkezését?

Mivel sem az új iPhone-tól, sem pedig az Apple Watch 5-től nem várhatunk forradalmi újításokat, ezért a fanatikusok elkezdtek másfelé keresgélni. Így került képbe az egy ideje már meglebegtetett Apple AR-szemüveg híre, melynek a híresztelések szerint akár idén is megkezdődhet a gyártása.

Jövő év elején jöhet a meglepetés

A pletykák szerint a virtuális valóság és az iPhone-ok összekapcsolásának ötlete már egyáltalán nem újdonság. Az Apple évek óta készül arra, hogy piacra dobjon egy AR-szemüveget, ami, ha minden a terv szerint halad, hamarosan bemutatásra is kerülhet.

Az új kiterjesztettvalóság-szemüveg állítólag már idén a gyártósorra kerülhet, így a következő év első negyedében az Apple le is leplezheti vásárlói előtt a terméket.

A hírek szerint az Apple AR-szemüvege több szempontból is forradalmi újítást jelentene a piacon. Támogatná a vezeték nélküli technológiát, és olyan, mérföldekkel jobb felbontást biztosítana a felhasználók számára, amit korábban egyetlen virtuális valósággal kapcsolatos eszköz sem tett lehetővé.

Egyetlen hátulütője csupán, hogy mint az Apple termékek nagy része, úgy a tervezett AR-szemüveg is kizárólag a saját brand eszközeivel, azaz az iPhone-okkal lesz kompatibilis, azok különleges adottságaira építve tervezték meg a fejlesztők.

Még semmi sem biztos

Egyelőre persze semmit sem kell biztosra venni, hiszen nem tudni, igazak-e a híresztelések, és az apple AR-szemüvege túléli-e a tesztfázist, vagy sem.

Amennyiben igen, az Apple rajongók izgalmas meglepetésre számíthatnak a jövő év első felében. Amennyiben pedig nem, kíváncsian várjuk, mi az az újdonság, amivel az almás tech-óriás az iPhone 11 megjelenése után szeretne majd robbantani a piacon.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink