Különleges kiegészítő érkezhet az iPhone 11-hez

Rég várt kiegészítőt dobhat piacra az Apple a legújabb iPhone megjelenése után.

A következő hetekben az Apple az iPhone 11 megjelenése mellett több új termékkel is előrukkol. Érkezik az Apple Watch 5, és a 10.2 hüvelykes iPad is, ráadásul egy rejtélyes tweet-nek köszönhetően úgy tűnik, az alma szerelmesei valami igazán nagy dobásra is számíthatnak a brandtől.

„De van itt még egy dolog”

Egyelőre csak találgatni lehet, mire gondolt pontosan az Apple informátora, mikor alig pár nappal ezelőtt Twitter profilján az Apple alapító Steve Jobs szavait idézve a következőt posztolta: „But there's one more thing...”, azaz „De van itt még egy dolog”. Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk: a cég nagy dobásra készül, hiszen az elmúlt években sosem volt olyan, hogy hiába idézték volna az cég egykori vezetőjének ikonikus szavait.

A bejegyzés után természetesen az Apple fanatikusok lázas találgatásba kezdtek. Mi lehet az a hatalmas horderejű újdonság, aminek a súlya elég nagy ahhoz, hogy a 2011-ben elhunyt Apple vezér szavaival harangozzák be az érkezését?

Mivel sem az új iPhone-tól, sem pedig az Apple Watch 5-től nem várhatunk forradalmi újításokat, ezért a fanatikusok elkezdtek másfelé keresgélni. Így került képbe az egy ideje már meglebegtetett Apple AR-szemüveg híre, melynek a híresztelések szerint akár idén is megkezdődhet a gyártása.

Jövő év elején jöhet a meglepetés

A pletykák szerint a virtuális valóság és az iPhone-ok összekapcsolásának ötlete már egyáltalán nem újdonság. Az Apple évek óta készül arra, hogy piacra dobjon egy AR-szemüveget, ami, ha minden a terv szerint halad, hamarosan bemutatásra is kerülhet.

Az új kiterjesztettvalóság-szemüveg állítólag már idén a gyártósorra kerülhet, így a következő év első negyedében az Apple le is leplezheti vásárlói előtt a terméket.

A hírek szerint az Apple AR-szemüvege több szempontból is forradalmi újítást jelentene a piacon. Támogatná a vezeték nélküli technológiát, és olyan, mérföldekkel jobb felbontást biztosítana a felhasználók számára, amit korábban egyetlen virtuális valósággal kapcsolatos eszköz sem tett lehetővé.

Egyetlen hátulütője csupán, hogy mint az Apple termékek nagy része, úgy a tervezett AR-szemüveg is kizárólag a saját brand eszközeivel, azaz az iPhone-okkal lesz kompatibilis, azok különleges adottságaira építve tervezték meg a fejlesztők.

Még semmi sem biztos

Egyelőre persze semmit sem kell biztosra venni, hiszen nem tudni, igazak-e a híresztelések, és az apple AR-szemüvege túléli-e a tesztfázist, vagy sem.

Amennyiben igen, az Apple rajongók izgalmas meglepetésre számíthatnak a jövő év első felében. Amennyiben pedig nem, kíváncsian várjuk, mi az az újdonság, amivel az almás tech-óriás az iPhone 11 megjelenése után szeretne majd robbantani a piacon.

További cikkek
Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Az FM transmitter nagyszerű módja annak, hogy korszerűbbé tedd az autód hangzásrendszerét, ráadásul olcsón. De ezeket a készülékeket sem gyártják egyformán és a technológia még közel sem tökéletes, ezért jól fognak jönni a következő tippek, melyekkel a legtöbbet hozhatod ki az FM átalakítóból!
Elolvasom
Kinek is készült az iPhone XR?

Kinek is készült az iPhone XR?

Az iPhone XR inspirációt merített az iPhone XS és az iPhone XS MAX. Csak egyetlen kamera kapott helyet a hátlapon, a nemes acél keret részt kicserélték alumíniumra, valamint LCD kijelzőt kapott az OLED helyett.
Elolvasom