Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne, Packeta 10.000 Ft-tól!

Jól teljesít az iPhone 11, de nem mindenki elégedett

Az előrendelési szakaszban a vártnál jobban teljesít az iPhone 11. Akadnak azonban olyan felhasználók, akik már azelőtt panaszkodnak a telefonra, hogy kézbe vették volna.

Alig néhány napja annak, hogy elindult az iPhone 11 előrendelése. A megszokottnál kevesebb újítás és a magas ár ellenére a kereslet egyelőre felülmúlni látszik a várakozásokat. Nem mindenki elégedett azonban az új széria által kínált újdonságokkal.

A mélyrepülés után újból szárnyalhat az Apple

Az elmúlt fél év nem alakult túlzottan kedvezően az egyik legikonikusabbnak számító okostelefon gyártó cég, az Apple számára. A visszaeső eladások miatt a vállalat 7 milliárd dollárral levesebb bevételt termelt az egy évvel korábbi teljesítményhez képest, ezáltal pedig nem csak a Samsung, de a Huawei is maga mögé utasította.

Úgy tűnik azonban, hogy az univerzum rendje az új iPhone 11 széria megjelenésével kezd helyreállni. A nemrégiben elindított előrendelés adatai ugyanis határozottan felülmúlják a korábbi várakozásokat.

Olyannyira, hogy a legnevesebb elemzők szerint az iPhone 11 akár az elmúlt időszak egyik legjobban teljesítő Apple terméke is lehet, annak ellenére, hogy a korábbi szériákhoz képest kevés újdonságot tud felmutatni, és azoknak sem minden felhasználó örül feltétel nélkül.

„Ránézni is rossz”

A széria egyik nagy újdonságát a hátlapon elhelyezett három kamera jelenti, mely a leleplezés után szinte azonnal az internetes mémgyárosok támadásainak kereszttüzébe került. Sokan ugyanis ormótlannak, kevésbé elegánsnak tartják a lencsék elrendezését, és úgy vélik, nem méltó a szériához a jelenleg furcsának tűnő megoldás.

Sőt, akadnak olyanok is, akik olyannyira idegenkednek a telefon megjelenésétől, hogy egyenesen undorkeltőnek tartják a készüléket, és úgy gondolják, ránézni is rossz a prémium kategóriás telefon hátlapján található kameraszigetre. Ők az úgynevezett tripofóbiás felhasználók, akik rettegnek az egymás mellett szisztematikusan elhelyezkedő, apró lyukak látványától.

Ez már csak azért is kellemetlen, mert a tripofóbia egy meglehetősen elterjedt mentális zavarnak számít, így akár az is megeshet, hogy a pozitív előrejelzések ellenére az iPhone 11-es szériája több, potenciális érdeklődőt is eltántorít a készülék megvásárlásától.

A probléma persze nem megoldhatatlan, hiszen a sokak által bírált kamerarendszer egy kinyitható tok segítségével akár könnyedén el is takarható.

Mi lehet a siker titka?

Korábban is szó esett arról, hogy az iPhone 11 és iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max készülékek a korábbi Apple telefonokhoz képest kevés újdonságot tartogatnak. Sőt, sokan külsőre sem a legerősebb daraboknak tartják a nemrégiben debütált iPhone-okat. De akkor mégis, mi lehet az oka annak, hogy előre láthatólag az utóbbi idők egyik legjobban teljesítő Apple készülékéről beszélünk?

Az elemzők szerint a válasz a csillagok helyes együttállásában keresendő. az iPhone 11 ugyanis jó időben, jó körülmények közt debütált. Az előre látható eladásokon nagy valószínűséggel sokat dob az Apple visszavásárlási programja, valamint az is, hogy az új telefonok kamatmentes részletfizetéssel is megvásárolhatók.

További cikkek
A OnePlus 7 Pro-ról röviden

A OnePlus 7 Pro-ról röviden

Egyértelműen prémium , a OnePlus 7 Pro a cég új zászlóshajója. Egy olyan készülékről van szó, aminek hatalmas notch nélküli kijelzője van, tripla hátlapi kamerája és még sok más.
Elolvasom
Eddig ezt lehet tudni a Google Pixel 5-ről

Eddig ezt lehet tudni a Google Pixel 5-ről

Ugyan a Google Pixel telefonok óriási figyelmet kaptak az első modell - a Pixel 3 - megjelenésekor, a Pixel 4 már kevésbé mozgatta meg az emberek fantáziáját. Így több, mint kíváncsiak vagyunk arra, hogy az októberre ígért Pixel 5 modell mit tartogat a nagyközönség számára.
Elolvasom