A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Ilyen a hangzásban úttörő Lypertek Tevi vezetéknélküli füles

Ilyen a hangzásban úttörő Lypertek Tevi vezetéknélküli füles

Idén ősszel egy új modell jött ki a cég kezei alól, a Lypertek Tevi, ami igencsak jó feedbackeket kapott, hiszen ahogy a Techradar oldalán fogalmaztak “The Lypertek Tevi true wireless earbuds are too good to be true”.

Ismerjük meg a legújabb úttörőt a középárkategóriás vezetéknélküli fülesek között, és nézzük meg, mit kapunk a 40 ezer forintos árért.

 

A töltő tok teljesen oké
A Lypertek Tevi füles egy ovális alakú töltőtokban jön meg hozzánk. A füleseket két pirula alakú mélyedésbe tudjuk belehelyezni, amikbe mágneselemeket is szereltek a gyártásnál, amik beszippantják a készüléket.

Van a töltőtoknak egy érdekessége: először a jobb oldali fülest tudjuk behelyezni, és csak ezután a bal oldali fülest. A töltőtok megszokottan működik: amikor kiveszed a füleseket belőle, csatlakozik automatikusan a telefonodhoz, ha pedig beteszed őket, kikapcsolnak és elkezdenek töltődni.

Továbbá a fülesek egyenként is tölthetőek, ezért ha csak az egyiket szeretnénk használni - mondjuk egy hívás alkalmával - nem kell mindkét fülest kivennünk a helyéről. Elég csak egyet kikapni a helyéről, ettől a másik füles töltési folyamata nem szakad meg.

 

Kiemelkedő töltöttség

A füles töltöttsége is egészen jól teljesít. A honlapon 70 órát írtak készenléti időnek, ami úgy néz ki, hogy a füles 10 órát bír ki, de a töltő tok 6 töltésével még plusz 60 óráig tud működni. Ugyan a merülési sebesség nagyban függ a használt hangerőtől is, de azért ez a 70 óra nem kis teljesítmény.
Az márcsak ráadás, hogy a szívós teljesítmény mellé nem társulnak bumpszli kiegészítők: a fülesek mérete közepesen agy, a töltő tok mérete 8cm x 3cm x 4cm. Ezekkel a méretekkel nem probléma az útközbeni töltés, mint ahogy az sok nagy teljesítményű fülesnél az.
 

Kellemesen természetes hangzás, ami meghazudtolja az alacsony árat

Ebben az árkategóriában már megszokhattuk azt, hogy kompromisszumot kell kötnünk a hangzásban. Hiszen valljuk be: kevés pénzért nem várhatunk el kiemelkedő hangzásvilágot. De többé ez már nem probléma: a Lypertek megemelte a sztenderteket
Hiszen a 40 forintos füles olyan hangzásvilágot ad, amit a 70 ezer forint körül mozgó Sony WF-1000XM3. Ez a Lypertek Tevi grafén tartalmának és az SBC, AAC és aptX kodek támogatásának köszönhető. Hiszen ezek a tulajdonságok egy természetes és kiegyensúlyozott audió hangzást tesznek lehetővé.

Ugyan ez egy pozitív tulajdonság, viszont fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a hangzás finomsága miatt nem adja ki olyan erősen a basszusokat. Emiatt, ha te pont ennek a kedvelője vagy, lehet, hogy csalódás lesz számodra a Lypertek Tevi. 

 

Összességében…

egy remek fülesről beszélünk. Ha valamit felróhatunk a számlájára, akkor az talán a füles dizájnjának az egyszerűsége.

De nem mehetünk el a tény mellett, hogy alacsonyabb árkategóriában is találunk teljesen okés vezeték nélküli fülhallgatókat. Például ilyen a Honor Choice TSW vezetéknélküli füles, amiről egy korábbi cikkünkben írtunk is pár szót.

Kiemelt ajánlataink