10.000 Ft felett INGYENES szállítás.

Egyszerű de nagyszerű: íme a Honor Choice TSW vezetéknélküli füllhallgató!

A Honor Choice TSW vezetékes fülhallgató nem ígér többet egy minden extrától mentes, ugyanakkor kellemes zenehallgatási élménynél. Ezt az ígéretét úgy néz ki, teljesítette – ahogy a tesztelésekből kiderült. Nézzük csak, mit tud a kicsike.

Mit találunk a dobozban?

A dobozban pont azokat a kellékeket találjuk, amire szükségünk lehet egy vezetéknélküli fülhallgató esetében. Se többet, se kevesebbet. Találunk benne 3 pár szilikon illesztéket, egy Type-C végű töltőkábelt és a töltő tokot.

Ha már a töltőtoknál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy meglepően minőségire sikerült ahhoz képest, hogy a füles az olcsóbb árkategóriát képviseli. Jól záródik, nyitott állapotban sem lötyög, ami nem mondható el néhány magasabb árkategóriás fülesnél sem.

Márpedig a töltőtok nagy szerepet játszik a teljesítményben, ezért egy gyéren funkcionáló töltőtok kinyírhatja a felhasználói élményt. Szerencsére ez a probléma a Honor Choice TWS-nél nem áll fent.

Csupán annyi a töltőtok szépséghibája, hogy nincsen hozzá fizikai gomb. Ennek köszönhetően a telefonunkkal – vagy azzal az eszközzel, amit forrásnak használunk – kell lecsatlakoznunk a fülesről.

A töltöttség szintjét sajnos nem látjuk a fülesen

Emellett a fülhallgató töltöttségét sem látjuk a fülesen. Bár a telefonunk kapcsolódás után jelzi a vezetéknélküli füles töltöttségi szintjét, így ez nem olyan nagy probléma.

A füles kialakításáról azt tudnánk mondani, hogy a tömzsibb kategóriába esik. Így akinek nagyobb a fülcimpája, annak tökéletesen illeszkedni fog a fülébe a készülék. A szilikon illesztékek is pihe puhák, így a kényelemre nincs panaszunk.

Ráadásul még a szilikon illesztékek felhelyezése is piszok egyszerű, hiszen a füles kerek kialakításának köszönhetően könnyedén felhelyezhetjük őket. Ezáltal a szilikon illesztékek cseréje sokkal könnyebb, mint a Honor előző füleseinél.

Egyszerű, ám ugyanakkor betonbiztos hangzásvilág

Az olcsóbb árkategórába eső füles ebből a szempontból is többet teljesített, mint amit elvártunk volna tőle. Ez nem csoda, hiszen 7 milliméteres dinamikus meghajtó már eleve kellemes hangzásvilágot ígér.

Szenvedéllyel dübörög a basszus, ahogy a magas hangok is tiszták. Semmilyen fátyolosságot vagy kellemetlen szaggatottságot nem tapasztalni a működése közben. Pedig ez a Honor Choice TSW árkategórájában nem egy ritka jelenség. Talán azt is kimondhatjuk, hogy ez a készülék a legjobb választás lehet az olcsó kategóriába eső vezetéknélküli fülesek között.

A telefonhívások hangja is teljesen rendben van. Elég hangos, nem recseg, egy szavunk se lehet igazából – legalább is ezt mondják a tesztelések. Az utcai zajok közt is jól működik a kicsike, bár nyilvánvalóan nehezebb kivenni, mint mondanak a vonal túloldalán.

De mi a helyzet az aksi élettartalmával?

Ebből a szempontból is pont annyit teljesít a készülék, mint amennyit a marketing kommunikáció is hangoztatott. Folyamatos zenehallgatással együtt 6 órát bír ki egybefüggően, míg beszélgetéssel 4-et. Ez elsőre kevés időnek tűnhet, de gondolj bele: a legtöbb felhasználó nem hallgat 2 óránál több ideig zenét egy nap.

Így a 6 óra az teljesen elég lehet a legtöbb használónak egy egész napos használatra is. Ráadásul a feltöltött töltőtok 3-szori töltést biztosít a fülesnek, így több napon keresztül is ellehet a felhasználó a tok töltése nélkül.

Apropó, ha már a tok töltésénél beszélünk, nem kapta meg az érintésmentes töltés technológiát. Bár nem is várjuk el, hogy ilyen alacsony árkategóriában ez legyen az etalon. A Honor Choice TSW töltőtokja Type-C kábellel tölthető fel.

Összességében a Honor új vezetékmentes fülhallgatója ideális lehet azoknak, akik egy jól működő, olcsó készüléket szeretnének maguknak tudni – és nem is igényelnek extra funkciókat.

Amennyiben mégis egy vezetékes füles mellett döntenél, nálunk is körülnézhetsz.

További cikkek
Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Most megtudhatod melyik autós telefontartó az ideális választás számodra. Ebben a rövid leírásban, az összes fontos szempontot végig vesszük ahhoz, hogy számodra a legideálisabb autós tartót választhasd. Többek között kitérünk a különböző fajta kialakítási és elhelyezési formákra és olyan hasznos eszköz funkciókra, amiket érdemes szem előtt tartan vásárláskor. Ne is szaporítsuk tovább a szót, vágjunk bele!
Elolvasom
Ilyen az ASUS Zenfone 7

Ilyen az ASUS Zenfone 7

Már korábban is írtunk arról, hogy várhatóan milyen lesz az ASUS legújabb telefonja, a Zenfone 7. Pár hete ki is jött az új modell, így első kézből tudhatod meg, hogy mik valósultak meg a megjelenés előtti elképzelésekből.
Elolvasom