A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Huawei Mate 20 Lite specifikáció, vélemények

Huawei Mate 20 Lite specifikáció, vélemények

Nos, a telefon designa a legkevésbé érdekesnek mondható, de mentségére szóljon hogy egy nagyobb méretű telefonról beszélünk. Ezt többek között köszönhetjük az “edge to edge” kijelzőnek és a kávák mellőzésének a kijelző körül.

Sokkal nagyobb méretre számítsunk mint egy tipikus iPhone. Ezt a készüléket leginkább az iPhone XS MAX-al lehetne összehasonlítani. Mindössze 7.6mm vastagságú és 172g súlyt nyom, így egészen kellemes kézben tartani. A készülék legtetején találunk egy apró lyukat, amiben a mikrofon foglal helyet. A hátlapon pedig két nyílást találunk, ami a Dual kamera résznek ad otthont, közvetlenül a lencse alatt pedig az ujjlenyomat olvasót találhatjuk.

A kamera lencse elhelyezések habár nagyon ötletesek, az ujjlenyomat olvasó mégis túl közel helyezkedik el hozzájuk, így véletlenül könnyedén a kamerákra helyezhetjük az ujjunkat.

Hatalmas pozitívumként említhető viszont a 3.5 mm Jack csatlakozó megtartása. Így bármilyen fej vagy fül hallgató használhatunk a készüléken anélkül hogy adapter kellene vennünk hozzá.

Mivel inkább pénztárcabarát készülékről beszélünk, így nem rendelkezik IP minősítéssel, ezért legyünk óvatosak ha a fürdőszobába is magunkkal visszük.

A telefon oldalán egy SIM kártya tálcát is találunk, így 256 Gb-ig gond nélkül bővíthetjük a tárhelyünket. A készülék gyárilag 64 Gb tárhellyel érkezik, ami ugyan sok, de ha sokat fotózunk videózunk szükségünk less a tárhely bővítésére.

Kijelző tekintetében egy 6.3”-os IPS LCD-t kapunk. Egészen lenyűgöző teljesítményt nyújt, mind színekben, mind fényerő tekintetében.

Egy kisebb “notch” itt is található a kijelző tetején, itt foglal helyet az előlapi kamera. A jó hír viszont, hogy a beállítások menüpontban eltüntethetjük azt, így egy sokkal teljesebb kijelzőt kapunk ha YouTube videókat nézünk vagy épp játszunk.

Az 1080 x 2340-es felbontás meglepően jó pixelsűrűséget nyújt, főleg ha a készülék árát is figyelembe vesszük. Továbbá a Mate 20 Lite egy ú.n Smart Resolution módot is használ, ami automatikus szabályozza a készülék felbontását hogy hosszabb akkumulátor időt nyerhessünk vele.

A kijelző 16 millió különböző színt képes megjeleníteni, ami igazán szép látványt nyújt főleg játékok esetében.

Megéri-e a Huawei Mate 20 Lite?

Ha egy nagy kijelzős telefont szeretnénk, amin jó YouTubeozni és más videókat nézni, de a nagy kapacitású akkumulátorról sem mondanánk le ami egy egész napon át bírja, és még egy nagyszerű kamerát is szeretnénk mellé, nos ebben az esetben, igen a Huawei Mate 20 Lite az ideális választás. Mate 20 Lite tokok -at ide kattintva találsz.

Teljes specifikáció:

Méret: 158.3 x 75.3 x 7.6mm
Súly: 172g
Anyaghasználat: Üveg és alumínium
SIM: Nano SIM

Kijelző

LTPS IPS LCD érintőkijejző, 16m szín
6.3”
1080 x 2340 felbontás

Operációs rendszer: Android 8.1
Chipset: Octa-core (4×2.2 GHz Cortex-A73 & 4×1.7 GHz Cortex-A53)
GPU: Mali-G51 MP4
Memória: 64GB, 4/6GB RAM

Kamera

Elsődleges: 20MP, f/1.8, 27mm (wide), PDAF 2MP, mélység szenzor
Funkciók: LED vaku, panorama, HDR
Videó: 1080p@30fps
Másodlagos: 24MP, f/2.0 26mm (wide) 2MP, mélység szenzor
Funkciók: HDR
Videó: 1080p@30fps

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink