A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Bivalyerős telefon olcsón – ez a Red Magic 5S telefon

Bivalyerős telefon olcsón – ez a Red Magic 5S telefon

Mivel Android játékkonzolok soha nem léteztek, az Android játékok kiélvezésének ezidáig a telefon volt az egyetlen eszköze. A nubia a Red Magic 5S-et, a szívében játéktelefont, de egyben ambíciózus konzolt július 22-én jelentette be.

A Red Magic 5S dicsérete

Köszönhetően Ni Fei-nek, a Red Magic széria megálmodójának, a Red Magic 5S képes lesz  kontrollerként vezeték nélküli játékélményt nyújtani.

A telefon az alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolat használatával a játékot TV-re vetíti, miközben a digitális kontrollert a saját kijelzőjén jeleníti meg. A Nubia csapata hat eltérő vezérlőt készített, melyek egyrészt illeszkednek a különböző játékstílusokhoz, másrészt széles testreszabási lehetőségeket biztosítanak, így a saját ízlésedre alakíthatod az elrendezést.

A használatához valószínű, hogy egy kifejezetten modern TV-készülékre lesz szükséged, mert a játék akár 4K felbontással is megjelenhet a televízió képernyőjén.

Megjegyezzük, hogy teljesen egyértelmű, hogy az Adreno 650 nem rendelkezik elegendő feldolgozási teljesítménnyel ahhoz, hogy az 4K játékokat 144Hz-en kényeztesse, és még egy Nvidia RTX 2080 is izzadna az ötlet felvetésénél.

A telefon kijelzője 240 Hz-es, azaz másodpercenként ennyiszer frissít a képernyő. Ez szuper, mert így gyorsan tud reagálni a felhasználói bevitelre.

A jobb oldali vállgombok még gyorsabbak az egyéni hardverrel, amely lehetővé teszi a 320 Hz-es érintésérzékenységet.

Tudjuk, hogy a Red Magic 5S kijelző 144Hz-en fog futni, és valószínű, hogy a panelje hasonló lesz, mint a Red Magic 5G-nek.

 

A Nubia nem spórol

Mivel a Red Magic 5S egyike azon kevés telefonoknak, amelyek aktív, ezüstbetétes hűtéssel vannak felvértezve, elképzelhető, hogy igen magas órajel (670 MHz fölé is mehet) sebességgel fog futni, túltesz  az Adreno  650 GPU-n is, így eredményezve egy gyönyőrű grafikai megjelenítést.

 

Hűtés

Miért van szükség ezüstre? A tervezők szerint azért, hogy a házban jobb legyen a hőelvezetés. Túlzás volna? Talán kicsit, de az igaz, hogy az ezüstnek, ha nem is klasszisokkal, de valóban jobb a hővezetési tényezője a réznél.

A hátlap mögött beépített 15 000 RPM ventilátora bújik meg, de a Nubia mindenre gondolt, így külső hűtőt is tervezett, a Wind Winding Magic Box-ot. Az extra hűtés elegendő lehet ahhoz, hogy a Snapdragon 865+ chipset-et az amúgyis villámgyors Qualcomm által beállított órajel fölé tolja, de legalábbis, hogy megakadályozza a termikus fojtást.

Meg kell említenünk, hogy a Nubia július 22-én egy Wi-Fi 6 gaming router-t is leleplez, amely nagy teljesítményű CPU-val rendelkezik, és támogatja a Mesh wifi hálózatot a jobb lefedettség érdekében.

 

A Red Magic 5S máris csúcstartó

Az AnTuTu készülékteszteléssel foglalkozó platform szerint Red Magic 5S a maga 659 586 pontjával 10%-ot javít az előző csúcstartóhoz képest. A kiugró értékelést főként a Snapdragon 865+ processzornak és a hatékony hűtésnek köszönheti. Az 5G modem pedig alap.

Hamarosan megtudjuk a részleteket arról, hogy milyen vezeték nélküli kapcsolat szükséges hozzá. Mi a  WiGig-re szavazunk, a Chromecast talán túl lassú lenne.

A Red Magic 5S július 28-án érkezik, mégpedig igen baráti áron, és a várakozások szerint Európát remélhetőleg még a nyáron meghódítja.

Gamerek, készüljetek!

 

Szeretsz játszani? Nézd meg gamer kiegészítőinket.

Itt olvashatsz az elődről: Nubia Red Magic 5G – Gamer telefon

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink