A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A legfrissebb hírek szerint hamarosan gyártósoron a Galaxy Fold 2

A legfrissebb hírek szerint hamarosan gyártósoron a Galaxy Fold 2

A tavalyi év egyik legnagyobb innovációját az okostelefonok piacán a Samsung hajtogatható kijelzős készüléke, a Galaxy Fold jelentette. A telefon átlaghoz képest igen magas ára ellenére is hatalmas siker volt, így már egy éve sem volt kétség, hogy hamarosan érkezik a folytatás.

A szivárogtatók szerint augusztusra várható

A Galaxy Fold széria következő generációjáról korábban is sok pletykát olvashattunk, azonban jelenleg úgy tűnik, már nek kell sokáig várnunk a ksézülékre. A Daily Korea jelentése szerint a Samsung Galaxy Fold ugyanis hamarosan tömeggyártásba kerül, ami azt jelenti, hogy a tervezett augusztusi debütálása előre láthatólag nem csúszik majd.

A jelentés szerint a Samsung már nagy mennyiségben meg is rendelte a telefonok gyártásához szükséges alkatrészeket, ami szintén azt bizonyítja, hogy már nem kell sokáig várnunk az új csúcskészülékre.

Miben lesz más a Galaxy Fold 2?

Egyelőre keveset tudunk az új, hajtogatható kijelzős mobilról, egyvalami azonban biztos. A gyártó a korábbi, műanyag alapú kijelzőt leheletvékony, úgynevezett UTG (ultra-thin glass) kijelzőre cseréli, ami a korábbinál is nagyobb védelmet nyújt a készüléknek.

Ez már csak abból a szempontból is hasznos lépés, mert az üvegből készült kijelző a műanyaggal szemben jóval tovább lehet képes bírni a napi szintű, folyamatos hajtogatást. Méretét tekintve. A fő kijelző 7,3 colosról 7,59 colosra nőhet, a felbontás pedig előre láthatólag 2213×1689 képpont lesz.

Kamerák tekintetében is erős felhozatalra számíthatunk, a hírek szerint ugyanis a Fold 2-t 64 megapixeles fő hátlapi szenzorral, valamint egy 16 és egy 12 megapixeles modullal is ellátják. Az újítások sorából pedig természetesen nem maradhat ki az 5G támogatás sem. A tárelyet tekintve pedig valószínűleg két modell, egy 512 GB-os, valamint egy 256 GB-os verzió közül választhatunk majd.

A legjobb hír azonban az, hogy a Galaxy Fold 2 előre láthatólag nem csak „okosabb” és masszívabb, de olcsóbb is lehet, mint az elődje. Egyes szivárogtatók szerint a Galaxy Fold 2 ára 1780 és 1880 dollár között mozoghat majd, ami 1-200 dolláros árcsökkenést jelent az első generációhoz képest. Ez főként annak köszönhető, hogy

Nem ez lesz az egyetlen újdonság augusztusban

A Samsung rajongói számára erős lesz a 2020-as nyár vége, hiszen a hírek szerint a Galaxy Fold 2 mellett ekkor érkezik az új, Galaxy Note 20 széria is. Sőt, a pletykák szerint érkezik egy másik, hajtogatható kijelzővel ellátott mobil is a Samsung gyártósoráról, ami jóval megfizethetőbb áron kerül majd a piacra, mint a csúcskategóriás Galaxy Fold 2.

Ebből talán már érezhető, hogy a Samsung tervei közt leginkább az szerepel, hogy piacvezető legyen a hajtogatható kijelzővel rendelkező telefonok piacán, és a prémium kategóriás készülékek kedvelői mellett némileg a hétköznapi felhasználók felé is nyissanak.

Kiemelt ajánlataink