A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Hogyan vigyázhatunk a leghatásosabban Apple mobilunkra?

Hogyan vigyázhatunk a leghatásosabban Apple mobilunkra?

Vigyázat, jönnek az új szupersztárok!

Ha szeptember, akkor Apple esemény! Ez már olyan biztos, mint decemberben a karácsony. Az iPhone 15 modellekről már jó ideje hallani mindenféle szaftos pletykákat. A kiszivárogtatás művészei megannyi információt zsebeltek be, hogy aztán azokat a nagyközönség elé tárják. A legtöbb adat rendesen borzolja a kedélyeket, mert nagyon úgy néz ki, hogy az alap és a Pro modellek közötti szakadék nem, hogy nem csökken, hanem tovább nő, ami összességében aggasztó jelenségnek tűnik.

De, ami a lényeg, hogy érkeznek az eszközök, és ami biztosan változatlan az esetükben, az a védelem mértéke. Az iPhone 15 tokok használata nem ajánlható, hanem konkrétan kötelező, ugyanis a készülékeket semmilyen extra kialakításbeli változtatás, vagy egyéb innováció nem óvja. Márpedig az kivédhetetlen, hogy olykor egy-egy ütődés, karcolódás összejöjjön. De mindez semmi! Aki már ejtette hasra-hátra a telefonját, az pontosan tudja, milyen macerával jár az egész javíttatási folyamat. Nem mindegy, melyik szervíz, nincs meg két nap alatt, és ami talán a legsokkolóbb az egészben, az a kiadás mértéke. Konkrétan több százezer forintról van szó, ami az alaptípusra átszámítva azt jelenti a gyakorlatban, hogy nagyjából a telefon összköltségének a felét vinné el a kijelző- vagy hátlapcsere. Igazság szerint ez olyan mérvű kiadás, ami a legtöbbeknek megengedhetetlen. A vele járó kényelmetlenségekről nem is beszélve.

Mi jelenthet megoldást?

A jelek szerint arra várhatunk még sokáig, hogy az Apple ilyen irányú módosításokkal rukkoljon elő, úgyhogy nem marad más, mint a saját kezű védekezés. Ez egyrészt üvegfóliát, vagy masszív műanyag fóliát takar, másrészt egy ütős telefontokot.

Az iPhone 15 Plus tokok szemrevalóak, azaz egyáltalán nem csorbítanak a Plus vonzó megjelenésén. A sorban ez a modell hátulról a második, méretben egyébként megegyezik a Pro Maxxal, amit sokan nemes egyszerűséggel Ultrának becéznek. Viszont ez félreértésre adhat okot: az iPhone 15 Pro Max tokok más kategóriába tartoznak a gombok elrendezése miatt (is), ezért nem a nagyságot, azaz a méreteket célszerű figyelni, hanem az adott készülékre szabottságot, mint elengedhetetlen tényezőt.

Az iPhone 15 Pro tokok helyzetére ugyanez érvényes: hiába azonos méretű az alapmodellel a Pro, mégis külön csapatba tartoznak a megfelelő tokok. És még valami! Bár sokan szerették volna, de az előző széria tagjainak tokvariációi nem állják meg a helyüket a különböző felépítést is érintő átalakítások miatt.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink