A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

Samsung Galaxy A14 5G tokok

A Samsung Galaxy A14 5G tokok változatos világa nemcsak arra hivatott, hogy megvédje ezt a csodás készüléket, hanem egyedi stílust, elegáns külsőt is biztosíthat a telefon számára.

Minden ízléshez többféle okostelefon tok kapható, amelyek ára a gyártási anyaguk, illetve a telefon védelmére vagy a tok élettartamára vonatkozó garanciák függvényében mozog. A leggyakoribb toktípusok közé tartoznak a szilikon tokok, a szétnyithatós fliptokok és a dizájnos, mintás vagy épp bőrhatású, ütésálló tokok.

A Samsung Galaxy A14 5G tokok stílusosak és megfelelően óvják a telefont

A tulajdonosok egy része szeret többféle színből vagy stílusból választani, attól függően, hogy épp mi vár rá aznap. Irodai munkához a kellemes tapintású, vidám színű, mágneses Samsung Galaxy A14 5G tok való. A hétvégi túrázás, lovaglás vagy egyéb sportok alkalmával pedig inkább egy masszívabb tokba érdemes rejteni a telefont, ami extrém igénybevétel esetén is megfelelő védelmet biztosít. Utóbbi sem nehéz, merev kialakítású, de megerősített sarkakkal és kiemelt kamera lencse védelemmel rendelkezik.

A Samsung Galaxy A14 5G tok sokféleségét mutatja, hogy azok számára, akik a mobiltelefon eredeti megjelenéséért rajonganak, ultravékony, mindössze 2mm vastagságú TPU anyaghasználatú tok is rendelkezésre áll. A megemelt keret itt is védelmet nyújt a felületi sérülésekkel szemben, a precíz illeszkedés és a pontos kivágások pedig alapvető tulajdonságai a toknak.

Nem titok, hogy a kijelzőn túl a kamera lencse különösen érzékeny része a telefonnak. Egyes Samsung Galaxy A14 5G tokok rendelkeznek elhúzható lencsevédővel is. Ez különösen előnyös akkor, ha sokat vagyunk szabadban, ahol a mobilunk ki van téve az apró por és homokszemcsék okozta sérüléseknek.

A megerősített keret a leejtések alkalmával érezteti valódi hatását. Amikor egy puha felület helyett a kövön vagy betonon landol a készülék, szinte azonnal letörik vagy behorpad a sarka, ha nem védi tok. Gyakran előfordulhat, hogy csak egy telefonra és bankkártyára van szükségünk, akkor miért cipelnénk magunkkal egy egész táskát. Ilyen esetben a kártyatartó zsebbel ellátott, öko bőr, mágneses fliptok minden igényt kielégít.

Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy A14 5G tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 13 termék mutatása 13 db-ból
1 - 13 termék mutatása 13 db-ból

Kiemelt ajánlataink