A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

HDMI kábelek

HDMI kábel több típusban, azonnali szállítással, akár másnapra

Az kétségtelen, hogy a valódi, minőségi televíziózás és média tartalmak kora a HDMI kábel segítségével érkezett el hozzánk. A kifejlesztésével megoldódott a korábbi sokféle video- és audio kábelek okozta összevisszaság, így ez a kétféle adatfolyam végre egyféle kábelen, tömörítés nélkül juthatott át a modern média eszközeinkre.

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle típusú és kivitelű modell érhető el, a HDMI kábelek pedig azonnali szállítással, akár már másnapra megérkezhetnek a vásárlókhoz.

Mit kell tudni a HDMI kábelek megvásárlásakor?

A HDMI kábelek ma már tovább fejlődtek, és az eredeti koncepció mellé sokféle egyéb változat is felsorakozott a kínálatban. A vásárlás előtt mindenképpen ellenőriznünk kell, hogy pontosan milyen csatlakozó típusra van szükségünk. A mindkét végén szabvány HDMI csatlakozókon kívül léteznek olyan kábelek is, ahol az egyik végén micro USB vagy USC C csatlakozó található. A DVI csatlakozós HDMI kábellel megoldható, hogy az ezt a szabványt nem támogató monitorok, kijelzők is rádughatók legyenek a számítógépre vagy más eszközre.

Létezik már micro HDMI, hosszabbító kábel, melynek segítségével megoldható a túl rövid kábel problémája, és kevésbe lesz érzékeny a benne szállított jel a környezeti hatásokra. Sőt, most már olyan HDMI kábelek is megvásárolhatók, ahol a végén található csatlakozó forgatható.

A fenti felsorolás még koránt sem véges, hiszen naponta születne újabb típusok. A HDMI kábel anyaga is fontos, mely érvényes magára a csatlakozóra és a zsinórra is. Az erősített, fonott kábelek jobban bírják, és kisebb eséllyel törnek el. Az aranyozott végű csatlakozókat pedig a multimédia fanok azért keresik, mert a hitük szerint ezek még szebb kép- és hangminőséget adnak.

A fenti tanácsokat szem előtt tartva már kiválaszthatjuk azt a HDMI kábelt, amely a céljainknak és a felhasználási módnak a legjobban megfelel. A SmartDiszkont kínálatában lévő árucikkeket akár már másnap kézbe vehetjük, ami nagyon jól jön, ha a megvásárolt készülékhez elfelejtettük a kábelt vagy a gyártó valamiért nem mellékelte azt.

Szűrés

Kategória

HDMI kábelek összes alkategóriája

Általános

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 25 termék mutatása 32 db-ból
Következő oldal
Következő oldal
1 - 25 termék mutatása 32 db-ból