10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás Express One futárral!
  1. Kezdőlap
  2. Otthon, kert
  3. Xiaomi Mi Portable Air Pump (DZN4006GL) kompresszor

Xiaomi Mi Portable Air Pump (DZN4006GL) kompresszor
Cikkszám: DZN4006GL

Add to Wishlist
Xiaomi
SKU: 6934177707810
Akciós
Értékelés 0 az 5 csillagból 0 vélemény alapján
(0 vélemény alapján)
Egyszerű használat jellemzi ezt az univerzális készüléket: csak állítsd be az előre definiált profilok közül az objektumot, amit fel szeretnél pumpálni (pl. kerékpár, motor, autó, labda), finomhangold a nyomás szintet a kívánt szi Tovább olvasom
Raktáron:

Nincsen raktáron

10 000Ft-tól ingyenes

16 900 Ft 13 990 Ft

Összehasonlítás

Leírás

Egyszerű használat jellemzi ezt az univerzális készüléket: csak állítsd be az előre definiált profilok közül az objektumot, amit fel szeretnél pumpálni (pl. kerékpár, motor, autó, labda), finomhangold a nyomás szintet a kívánt szintre, és nyomd meg a gombot – a kompresszor felfújja az abroncsot és automatikusan leáll, ahogy a beállított nyomást a kerék elérte. Nem kell többé attól tartanod, hogy túl alacsony, vagy túl nagy a nyomás a kerékben. Digitális kijelzés az előre beállított minták kiválasztásához és a levegő feltöltés állapotának figyelemmel kísérésére. Digitális keréknyomás érzékelés: használhatod a kompresszort csupán a keréknyomás ellenőrzéséhez is.

Nagy precizitású mechanizmus, amely egyszerűen létre tud hozni maximum 150 psi nyomást – így a legtöbb gumiabroncs felpumpáláshoz kiválóan alkalmas, még a professzionális versenykerékpárok esetén is. 18650 lítium akkumulátor 2000 mAh kapacitással a tökéletes tartósságért: egy teljes töltéssel fel tudsz pumpálni 3 perc / abroncs esetén, vagy 5 autógumit 2-ről 2.5 bárra (6 perces abroncsidővel számítva. A beépített LED világítás segíti a sötétben való munkavégzést.MicroUSB töltő port. Keményen teszteljük a gyárban a maximális ellenálló képesség elérése érdekében: túlpumpálás elleni védelem teszt, szelep tartóssági teszt, nyomásteszt, elektromos erősség teszt, szelep hidrosztatikus teszt, magas/alacsony hőmérsékletnél töltés teszt, szabadeséses ’drop test’, szerkezet ellenálló képességi teszt.Kicsi és kompakt dizájn, elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén a kesztyűtartóba rejtsd, vagy a hétvégi kerékpározásra is elvidd a hátizsákodban. Mindig előnyös felkészültnek lenni minden eshetőségre. 

Vélemények (0)

0
0
0
0
0
0

Értékeld te is

12345