Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Ajánlott kiegészítők

Superfire A20 zseblámpa

Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés 0 (0 értékelés)
EAN / Vonalkód: 6975515773555
SKU: A20
Márka: Superfire
Elérhető Rendelhető
13 000 Ft
Kedvencekhez adás Kedvencekhez
Házhoz szállítás
Házhoz szállítás
Várhatóan 2-5 munkanap.
Ingyenes szállítás 9 990 Ft-tól! Szállítási díjak
Készletinformáció
Üzlet címe Nyíregyháza Mályva utca 1-3.
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
Üzlet címe Debrecen Doberdó u. 1/B
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
14 napig visszaküldheted
14 napig visszaküldheted
Biztonságos kártyás fizetés
Biztonságos kártyás fizetés
300.000+ teljesített rendelés
300.000+ teljesített rendelés
Ajánlott kiegészítők
Termékleírás:
A Superfire A20 zseblámpa ötvözi a nagy teljesítményt és a sokoldalúságot. Kifejezetten a nagy igényeket támasztó felhasználók számára készült. Praktikus funkcióival és robusztus kialakításával az A20 zseblámpa széleskörű alkalmazásokhoz alkalmas - a mindennapos otthoni és szabadtéri használattól kezdve, a mentési műveleteken át, a nehéz terepen végzett taktikai műveletekig. Erőteljes fényforrással és intelligens áramellátó rendszerekkel felszerelve, a Superfire A20 megbízhatóságot és kiváló láthatóságot garantál még a legnehezebb helyzetekben is.

Magas fényerő és hosszú hatótáv
A Superfire A20 zseblámpa 1,700 lumen fényerővel tűnik ki. Az ilyen magas fényteljesítmény lehetővé teszi az extrém intenzív és tiszta fénysugarat, amely akár 300 méteres távolságot is képes megvilágítani. Ez a zseblámpa ideális olyan helyzetekben, amikor nagy területek megvilágítására van szükség, mint például szabadtéri keresések, mentési műveletek, valamint mindennapi tevékenységek, ahol a pontos megvilágítás kulcsfontosságú.

Többféle működési mód
A Superfire A20 öt eltérő világítási módot kínál: Alacsony/Közepes/Erős/Stroboszkóp/SOS. Minden mód különböző használati forgatókönyvekhez készült - a vészhelyzetekben történő segítségnyújtástól a potenciális támadók elvakításáig, a maximális láthatóság biztosításáig a sötétben. A zseblámpa memóriával is fel van szerelve, amely megjegyzi az utoljára használt világítási módot.

Különböző töltési lehetőségek
A Superfire A20 zseblámpa többféle akkumulátortípussal kompatibilis, beleértve a 21700, 18650 és három AAA elemet, nagy rugalmasságot biztosítva a felhasználónak az áramforrás megválasztásában. A beépített USB-C töltőport gyors és hatékony töltést tesz lehetővé különböző eszközökkel, például számítógépekkel, powerbankokkal és fali töltőkkel. A LED töltésjelző jelzi az akkumulátor állapotát - a piros fény azt jelenti, hogy az akkumulátor töltődik, míg a kék fény a teljes feltöltést jelenti.

Nagy tartósság
A Superfire A20 zseblámpa tartósságra és megbízhatóságra van tervezve a nehéz körülmények között. Kiváló minőségű alumíniumból készült, ami ütközés- és kopásállóságot biztosít. A zseblámpa felülete eloxált, amely tovább védi a korróziótól és a mechanikai sérülésektől. Ez a kialakítás ellenállóvá teszi a zseblámpát a legkörülményesebb terepi körülmények között is. Ezenkívül öt rétegű védelmi rendszerrel van ellátva, amely véd a fordított csatlakozástól, túltöltéstől, alacsony feszültségtől és túlmerüléstől.

Könnyű hordozhatóság
A Superfire A20 zseblámpa maximális használati kényelem érdekében lett tervezve. Kompakt mérete és könnyű súlya miatt ideális minden napos társ. Az övcsipesz lehetővé teszi, hogy a zseblámpát biztonságosan az övre vagy a hátizsákra rögzítse, így bármikor gyorsan hozzáférhet a fényforráshoz. A csuklópánt tovább növeli a kényelmet, lehetővé téve a zseblámpa csuklón vagy hátizsákra való rögzítését.

Tartozékok
-zseblámpa
-csuklópánt
-USB-C töltőkábel

Gyártó: Superfire
Modell: A20
Szín: fekete
Méretek: 128 x 27 x 27 mm
Súly: 70 g
Üzemmódok: Alacsony/Közepes/Erős/Stroboszkóp/SOS
Hatótáv: 300 m
Anyag: alumíniumötvözet
Esési ellenállás: akár 1 m
Vízállóság: IP44
Akkumulátor kapacitás: 21700/4000 mAh
Működési idő: 6-7.5 h
0
Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés
0 értékelés alapján
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Hogyan értékelhetsz?
Az értékeléshez regisztráció szükséges. Ha megvásároltad a terméket, egy kattintással értékelheted azt.

Értékeld te is

12345

0/0 vélemény mutatása
Még nem érkezett értékelés a termékre.
Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked