Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!
  1. Kezdőlap
  2. Otthon, kert
  3. Okos otthon
  4. Sonoff SPM-Main Smart Switch okos kapcsoló

Sonoff SPM-Main Smart Switch okos kapcsoló
EAN: 6920075776973

Hozzáadás a kedvencekhez
Sonoff
SKU: SPM-Main
Értékelés 0 az 5 csillagból 0 vélemény alapján
(0 vélemény alapján)
Sonoff SPM-Main intelligens kapcsolóA Sonoff SPM-Main intelligens kapcsoló, amely lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését, és támogatja az Ethernet és a Wi-Fi csatlakozást. Akár 128 csatornát is képes kezelni - akár 32 SPM-4Relay kapcsolóval (egyenként 4 csatornás) kombinálható, amelyek külön megvásárolhatók. Sőt, a túlterhelés elleni védelem m Tovább olvasom
Webshop raktáron:

Több mint 5 darab


Szállítás:

1-2 munkanap

Nyíregyháza Kossuth tér:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

Debrecen Doberdó u. 1/B:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

15 000Ft-tól ingyenes

13 990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát Összehasonlítás

Leírás

Sonoff SPM-Main intelligens kapcsoló
A Sonoff SPM-Main intelligens kapcsoló, amely lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését, és támogatja az Ethernet és a Wi-Fi csatlakozást. Akár 128 csatornát is képes kezelni - akár 32 SPM-4Relay kapcsolóval (egyenként 4 csatornás) kombinálható, amelyek külön megvásárolhatók. Sőt, a túlterhelés elleni védelem megakadályozza a készülékek károsodását. A termék telepítése is nagyon egyszerű.

Több alkalmazás
Az SPM-Main kapcsoló számos különböző alkalmazásban bizonyítani fogja a hasznát. Például lehetővé teszi, hogy megtudja, mennyi áramot használnak bérlői havonta, vagy megtudhatja egy bevásárlóközpont vagy iroda energiafogyasztását. A termék hasznosnak bizonyul szerverteremben vagy kriptovaluta bányában is – a túlterhelés elleni védelem funkcióval elkerülheti bizonyos berendezések károsodását.

Megbízható jelátvitel
Élvezze az eszközök csatlakoztatásának lehetőségét. Az SPM-Main Ethernet vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikál a felhővel. SPM-4Relay kapcsolókhoz is csatlakozik RS-485-ön keresztül, így nagy távolságokon is stabil átvitelt tud biztosítani. A csatlakozási problémák a múlté!

Áramfogyasztás mérő
Szeretné ellenőrizni az energiafogyasztás változásait az iroda minden helyiségében? Vagy szeretné tudni, hogy mennyi áramot használnak bérlői? Sonoff segítségével ez lehetséges! Az SPM-Main és SPM-4Relay kapcsolók lehetővé teszik az energiafogyasztás pontos mérését. Minden információt megtalál az eWeLink alkalmazásban. Ez lehetővé teszi az energiafogyasztás ellenőrzését anélkül, hogy elhagyná a házat – csak nyúljon a telefonért!

Túltöltés elleni védelem
Növelje szerverszobája biztonságát, és ne féljen eszközei károsodásától. A kapcsoló túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. Amikor aktiválja, a berendezés automatikusan leáll, ha az áram, feszültség vagy teljesítmény eléri az alkalmazásban jelzett értéket. A terhelés késleltetése funkció is elérhető.

Akár 128 csatornát támogat
Egy SPM-Main modul akár 32 SPM-4Relay kapcsoló vezérlését teszi lehetővé. Sőt, minden SPM-4Relay akár 4 független csatornát kínál, egyenként 20 A maximális terheléssel. Ez azt jelenti, hogy az SPM-Main akár 128 csatornát is képes kezelni! Ez ideálissá teszi például egy társasházban, lehetővé téve a bérelt lakások bérlőinek energiafogyasztásának ellenőrzését.

Kiegészítő szolgáltatások
Mostantól elmentheti az elmúlt 180 nap energiafogyasztásméréseinek történetét. A kapcsoló SD kártyanyílással van felszerelve (8-32 GB, SDHC). Ez lehetővé teszi az adatok kényelmes exportálását, és garantálja, hogy nem veszít el egyetlen fontos információt sem. Az SPM-Main és SPM-4Relay kapcsolók felszerelése sem okoz problémát. Könnyedén felszerelheti őket a vezetősínre. Megjegyzés: az SD-kártya nem része a készletnek.

Sonoff márka
SPM-Main modell
Fehér szín
Bemenet 100-240V ~50/60Hz 50mA max.
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Anyaga PC V0
Méretek 142,5x90x66,5 mm
Kompatibilis SD kártyák 8-32 GB, SDHC

Vélemények (0)

0
0
0
0
0
0

Értékeld te is

12345