Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!
  1. Kezdőlap
  2. Otthon, kert
  3. Okos otthon
  4. Sonoff SPM-4Relay Smart Switch okos kapcsoló

Sonoff SPM-4Relay Smart Switch okos kapcsoló
EAN: 6920075776980

Hozzáadás a kedvencekhez
Sonoff
SKU: SPM-4Relay
Értékelés 0 az 5 csillagból 0 vélemény alapján
(0 vélemény alapján)
Sonoff SPM-4Relay intelligens kapcsolóSonoff SPM-4Relay intelligens kapcsoló, amely az SPM-Main modullal (külön megvásárolható) kombinálva lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését. 4 független csatornát tud kezelni, és lehetővé teszi a túlterhelés elleni védelem használatát, hogy megvédje eszközeit a sérülésektől. Ugyanakkor a termék nagyon egys Tovább olvasom
Webshop raktáron:

Több mint 5 darab


Szállítás:

1-2 munkanap

Nyíregyháza Kossuth tér:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

Debrecen Doberdó u. 1/B:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

15 000Ft-tól ingyenes

20 990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát Összehasonlítás

Leírás

Sonoff SPM-4Relay intelligens kapcsoló
Sonoff SPM-4Relay intelligens kapcsoló, amely az SPM-Main modullal (külön megvásárolható) kombinálva lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését. 4 független csatornát tud kezelni, és lehetővé teszi a túlterhelés elleni védelem használatát, hogy megvédje eszközeit a sérülésektől. Ugyanakkor a termék nagyon egyszerűen felszerelhető - könnyen felszerelhető vezetősínre.

Több alkalmazás
A Sonoff SPM-4Relay kapcsolók számos alkalmazásban hasznosnak bizonyulnak. Lehetővé teszik például, hogy ellenőrizze, mennyi áramot használnak bérlői havonta, valamint egy bevásárlóközpont vagy iroda energiafogyasztását. A termék kriptovaluta bányában vagy szerverszobában is hasznosnak bizonyul majd. A túlterhelés elleni védelem funkciónak köszönhetően csökkenti a készülékek károsodásának kockázatát.

Megbízható kapcsolat
Hogyan működik mindez? A Sonoff lehetőséget ad az eszközök csatlakoztatására. Az SPM-Main switch Ethernet vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikál a felhővel. Ez lehetővé teszi az SPM-4Relay kapcsolók vezérlését az RS-485-ön keresztül. Ennek eredményeként biztosított a stabil adatátvitel nagy távolságokon. Ne féljen a csatlakozási problémáktól!

Energiafogyasztás mérés
Szeretné szabályozni az energiafogyasztást az iroda minden helyiségében? Vagy esetleg szeretné ellenőrizni, mennyi áramot használnak bérlői? A Sonoff SPM-Main és SPM-4Relay kapcsolók lehetővé teszik az Ön számára! A készülékek lehetővé teszik az energiafogyasztás pontos mérését, az információkhoz való kényelmes hozzáférést pedig az eWeLink alkalmazás biztosítja. Többé nem kell elhagynia a házat az energiafogyasztás ellenőrzéséhez – csak nyúljon a telefonért!

Túltöltés elleni védelem
A Sonoff márkakapcsolók segítségével növelheti szerverszobája vagy kriptovaluta bányája biztonságát is. A termék túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik. Csak aktiválja, és a csatlakoztatott berendezés automatikusan leáll, ha az aktuális paraméterek elérik az alkalmazásban jelzett értékeket. Használhatja a terhelés késleltetési funkciót is.

Kapcsolónként 4 csatorna
Minden SPM-4Relay kapcsoló 4 független csatornát kínál, egyenként 20A maximális terheléssel. Sőt, egy SPM-Main akár 32 SPM-4Relay kapcsolót is képes vezérelni. Ez azt jelenti, hogy egy fő modul akár 128 csatornát is képes kezelni! Ez egy tökéletes megoldás például egy tömbházhoz, ahol lehetővé teszi a bérelt lakások bérlőinek energiafogyasztásának ellenőrzését. Csatlakoztassa a kapcsolókat, és élvezze az eredményeket!

Sonoff márka
SPM-4Relay modell
Fehér szín
Bemeneti áram 100-240V ~50/60Hz 20A csatornánként, 80A max.
Kimeneti áram 100-240V ~50/60Hz 20A csatornánként, 80A max.
Anyaga PC V0
Méretek 250x90x66,5mm

Vélemények (0)

0
0
0
0
0
0

Értékeld te is

12345