Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!
  1. Kezdőlap
  2. Otthon, kert
  3. Okos otthon
  4. Sonoff Smart WiFi POWR3 okos kapcsoló nagy teljesítménnyel

Sonoff Smart WiFi POWR3 okos kapcsoló nagy teljesítménnyel
EAN: 6920075776768

Hozzáadás a kedvencekhez
Sonoff
SKU: POWR3
Értékelés 0 az 5 csillagból 0 vélemény alapján
(0 vélemény alapján)
Sonoff POWR3 nagy teljesítményű intelligens WiFi kapcsolóÉlvezze okoseszközei kényelmes távvezérlését, és hozzáférhet otthona energiafelhasználásával kapcsolatos részletes információkhoz. A továbbfejlesztett Sonoff POWR3 kapcsoló akár 5500 W teljesítménnyel rendelkezik, és akár 25 A terhelést is támogat. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök te Tovább olvasom
Webshop raktáron:

Több mint 5 darab


Szállítás:

1-2 munkanap

Nyíregyháza Kossuth tér:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

Debrecen Doberdó u. 1/B:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

15 000Ft-tól ingyenes

14 590 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát Összehasonlítás

Leírás

Sonoff POWR3 nagy teljesítményű intelligens WiFi kapcsoló
Élvezze okoseszközei kényelmes távvezérlését, és hozzáférhet otthona energiafelhasználásával kapcsolatos részletes információkhoz. A továbbfejlesztett Sonoff POWR3 kapcsoló akár 5500 W teljesítménnyel rendelkezik, és akár 25 A terhelést is támogat. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök teljesítményének, áramának és feszültségének pontos mérését, és lehetővé teszi az összegyűjtött adatok nyomon követését egy alkalmazáson keresztül. Kompatibilis az olyan hangsegédekkel, mint a Google Assistant. Túlterhelés elleni védelemmel is ellátták.

Még nagyobb teljesítmény – több alkalmazási lehetőség
A kapcsoló nagy, akár 5500 W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy sokféle eszközt támogasson. Jól működik az egész helyiség áramfogyasztásmérőjeként is. Egyszerűen csatlakoztassa hozzá a helyiség összes berendezését - mindegyik energiafogyasztását a rendszer egymástól függetlenül számolja. Sőt, a POWR3 100 napig tárolja az összegyűjtött adatokat – ha szeretné, CSV-fájlba is exportálhatja, és elmentheti telefonjára.

Kapcsolja be és ki az eszközöket egyetlen kattintással bárhonnan
Hosszú utat tett meg, és aggódik készülékei biztonsága miatt? Nem biztos benne, hogy eszébe jutott-e kikapcsolni valamelyiket? Ne tegye! A POWR3 kapcsolóval bármikor, bárhol kikapcsolhatja eszközeit, mindössze néhány kattintással az alkalmazásban! Így gondoskodik berendezése biztonságáról, és elkerülheti a túl magas villanyszámlát. A termék támogatja az eszközök távoli be- és kikapcsolását, és szinkronizálja azok állapotát.

Használja az energiamérés funkciót, amikor csak akarja
Ön dönti el, hogy a POWR3 mikor kezdje meg vagy állítsa le az energiafogyasztás mérését. Egy perc, 10 perc vagy talán 2 óra? Ha szeretnéd ellenőrizni, hogy egy adott időszakban mennyi áramot fogyasztanak a készülékeid, csak futtasd az alkalmazást és használd a megfelelő funkciót! Sonoff a teljes irányítást az Ön kezébe adja.

Kényelmes hozzáférés az információkhoz
Kényelmesen hozzáférhet a Switch által gyűjtött adatokhoz. Egyszerűen párosítsa az összes POWR3 eszközt az eWeLink alkalmazással, hogy okostelefonjáról vezérelhesse őket. A megfelelő kiegészítőt a laptopjára is telepítheti. Így például ellenőrizheti, hogy mely készülékek vannak bekapcsolva, vagy elolvashatja a tárolt energiafogyasztási adatokat otthonában.

Hangvezérlési lehetőség
A kapcsoló olyan platformokkal és intelligens asszisztensekkel kompatibilis, mint a Google Assistant, a Samsung SmartThings, az Amazon Alexa és a Yandex Alice. Így kényelmesen vezérelheti csatlakoztatott eszközeit egyszerű hangutasításokkal. Még csak fel sem kell kelned a kényelmes székből, vagy a telefonodért nyúlnod! A termék az Alexa Energy Dashboarddal is kompatibilis, ami megkönnyíti a felhasználók számára az energiamegtakarítást.

Hatékony túlterhelés elleni védelem
A Sonoff POWR3 intelligens kapcsolóval nem kell aggódnia a biztonság miatt. A fejlett túlterhelés elleni védelem lehetővé teszi a készülék feszültségének, áramának és teljesítményének folyamatos figyelését. Ha bármilyen rendellenességet észlel, az áramellátás azonnal automatikusan megszakad. Ez elkerüli a kapcsoló károsodását és növeli a használat biztonságát.

Alaphelyzetben zárt kapcsoló
Más ilyen típusú eszközöktől eltérően a POWR3 alaphelyzetben zárt (NC) kapcsolóval volt felszerelve. Ennek köszönhetően az áramkört még akkor sem érinti, ha áramszünet vagy a kapcsoló megsérül. Az alkalmazás segítségével saját maga is beállíthatja az áramellátás állapotát.
 
Sonoff márka
POWR3 modell
Terméktípus Smart Wi-Fi Switch
Feszültség 100-240V AC
Bemenet 100-240V ~50-60Hz 25A Max
Kimenet 100-240V ~50-60Hz 25A Max.
MCU ESP8266
Csatornaváltás Single
Maximális terhelés 25A/5500W
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
RF 433 Mhz sz
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, Yandex Alice
DIY mód sz
Megfelelés CE, FCC, RoHS
Ház anyaga PC V0
Támogatott rendszerek Android és iOS
Üzemi hőmérséklet -10°C - 40°C
Méretek 162x122x45,5mm

Vélemények (0)

0
0
0
0
0
0

Értékeld te is

12345