A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Főoldal / Összes termék / Mobiltelefon üvegfólia / iPhone üvegfólia / iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfólia

iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfólia

iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfólia
Szűrés

Kategória

iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfólia összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból

A készüléked teljes védelme érdekében válassz egy iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfóliát!

Le mernénk fogadni, hogy a környezetedben találsz olyan embert, akinek korábban már megrepedt, vagy eltört a kijelzője, és cserére szorult. Ha szeretnéd elkerülni ezt a kellemetlen szituációt, akkor szereld fel a telefonodat SmartDiszkont-nál kapható iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfóliák egyikével!

Ezek a termékek úgy biztosítják a megfelelő védelmet a kijelződ számára, hogy közben egyáltalán nem befolyásolják a mindennapi használatot, ami leginkább annak köszönhető, hogy nem csak a széleik mentén, hanem az egész felületükön el vannak látva ragasztóréteggel.

A csomagolásukban a szerelőkerettől kezdve a törlőkendőn át a spatuláig minden megtalálható. Így, ha a nem nyúlsz az üvegfólia öntapadó részéhez, és eltávolítasz minden szennyeződést a képernyőről mielőtt ráengeded készülékre, akkor a felhelyezés gyerekjáték lesz majd.

Ha megőriznéd a magánszférád

Ugye, milyen idegesítő az, amikor egy forgalmas helyen nyomod a telefonodat, és azt veszed észre, hogy a melletted álló személy a kijelződet fürkészi? Nos, ez többé nem jelent problémát, az iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfólia privacy változata ugyanis egy olyan egyedi technológiával készült, amely csakis kizárólag szemből teszi lehetővé azt, hogy láthasd, mi is van a képernyődön.

Védelem a kamerád számára

Bár egy esés során nem feltétlenül a készüléked kamerája sérül meg először, de azért a biztonság kedvéért nem árt ellátni némi védelemmel. Erre a célra nagyszerűek lehetnek a nálunk is elérhető kamera lencse védő fóliák, amelyek anélkül nyújtanak kimagasló védelmet, hogy befolyásolnák a képek vagy videók minőségét.

Ez pedig leginkább annak köszönhető, hogy rendkívül vékonyak és könnyűek, de mégis ellenállóak, így mindenféle helyzetben és környezetben meg tudják védeni a kamerát a karcoktól és a portól.

Ha megnéznél több terméket is mielőtt leadnád a rendelésedet

A SmartDiszkont kínálatában a hatékony védelmet nyújtó  iPhone 7/8/SE 2020/SE 2022 üvegfóliák mellett stílusos telefontokokat és olyan egyéb mobiltelefon kiegészítőket is találhatsz, amelyek akár az autóban ülve is megkönnyíthetik a készüléked használatát.

Ne várj tovább, ismerd meg a különböző kategóriák ajánlatait, és rendeld meg a saját terméked még ma a webáruházunkból! A rendeléseddel a futár pár napon belül csöngetni fog majd.